Dzisiaj 4:00-9:00 robiłem 1x580II w softboxie 60x90 (zarówno z jednym jak i dwoma dyfuzorami) w hssie i baardzo dawało radę, całą sylwetkę i jeszcze trochę![]()
Dzisiaj 4:00-9:00 robiłem 1x580II w softboxie 60x90 (zarówno z jednym jak i dwoma dyfuzorami) w hssie i baardzo dawało radę, całą sylwetkę i jeszcze trochę![]()
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 30-06-2010 o 13:48 Powód: Automerged Doublepost
Tym razem mniej spektakularnie.
235.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Cholera, myślałem że wszedłem na forum fotograficzne. Gdzie jest kawa?
Górna lewa szafka, środkowa półka.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
hmm raczej fatalnie... pomijam pomysł etc, powiem o wykonaniu..jego dłoń to jakies nieporozumienie i wycinanka z pm jest cienka..nie przyłlozyłes sie, do poprawki![]()
Fakt, lewa dłoń do poprawki.
ok skoro nie dostalem za koment zapytam jakim szklem byl robiony pan mlody?14?
Dzięki Piotrze!
O nie nie! Teraz dopiero to zauważyłem. Jednak podoba mi się ten jpeg! Pan Młody upie* Pannę Młodą na pół, postawił sobie na "oknie", krew jeszcze ocieka z ręki i podziwia swoją pracę
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
EXIF - dolna prawa szafka, na półce od lewej.
Ostatnio edytowane przez allxages ; 01-07-2010 o 11:38 Powód: Automerged Doublepost
Poprawione.
Młody i ściana to jedno zdjęcie, 24L. Oczywiście to żarcik, tyle teraz jest filmów 3D to zrobiłem 3D portrecik.