Strona 60 z 228 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

233. fajne (mina Mlodej - bezcenna )
    235. niestety nie lubię takiej obróbki ale to kwestia gustu
    237. sorki ale tego zdjęcia bym nie oddał Młodym (bardzo niekorzystne zwłaszcza dla Młodej), no i te frytki z ketchupem
    239. klasycznie użyty fish - bardzo mi się podoba
    240. mi się podoba tylko cos zasłania (jakiś cień) rękę młodego, a Sergiusza zignoruj (nie karm trolla)
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Tylko jedno, musisz wyeliminować tą filetową poświatę na 231. na czubku głowy Pana młodego
    Regulamin pkt 8

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

137 to żarcik, w zasadzie było już po sesji, ale jak się młodzi frytką w zakochanego kundla zaczęli bawić to nie mogłem tego nie sfotografować. Dzięki za opinie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    wawa

Domyślnie

W ramach przerywnika, koszula w roli dyfuzora:
    241.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 29-12-2009 o 12:19
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    wawa

Domyślnie

Wszyscy mają feszyn/glam/biuti, mam i ja:
    242.

najlepszego w nowym roku.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 04-01-2010 o 00:54

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

ona też rąbie na stawkach?)) gałązeczka na uchu letko mi się nie komponuje, ale reszta git

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Koleżanka z "Porąbanej reklamy"?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Czy ja wiem czy ta gałązeczka przeszkadza? Zasłania chyba nie najlepiej prezentujące się ucho więc ja chyba jestem za gałązeczką. W końcu to krzaki. Mi się mało podoba oko na Maroko. Chyba lepiej by było jak by była cała źrenica. Jak by szczegóły ostrości siekiery kontrastowały z niewątpliwą urodą modelki to by było zdecydowanie lepiej. A tak nie dość, że na siekierze jest przepał to do tego jest mało ostra. Wystarczyłoby aby modelka skierowała lekko głowę w stronę fotografa i opuściła... ale w końcu jest feszyn/glam/biuti więc trza rąbać zasady. Lub z zasady.

Najlepszego!

PS: Diabeł tkwi w szczegółach. Popatrzcie na kolczyk. Czy aby nie powinien zwisać?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Sergiusz, gdyby głowa była bardziej w stronę fotografa to modelka by się mniej "czaiła", a koncepcja była że ma robić z siekierą za czajnik w krzaczorach. A kolczyk co robi jak nie zwisa?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Zwisa ale jakoś tak jak by grawitacja była prze koszona. Fotografia to nie film co już zasugerowałeś wertykalnym kadrem i nie wszystko musi być dosłowne. Może i by się mniej czaiła ale samo zdjęcie by zyskało.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 60 z 228 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów