Ych....
Uderzyło mnie.
MEGA!
Ych....
Uderzyło mnie.
MEGA!
Więcej próbek, jeszcze więcej![]()
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Dzięki, fajnie że się podoba. Więcej na razie nie będzie, bo materiał czeka w kolejce, znaczy się będzie, ale pewnie gdzieś za miesiąc.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
świetna realizacja/kompozycja - słucham właśnie nowego Muse -The Resistance i tak jakoś mi się romantycznie zrobiło![]()
No nawet i ja się nie odezwę. Po takiej fotce? Wyyyyypaaaas!
Jakaś knajpa we Wrocławiu, nie wiem jak się nazywa, ale mogę się dowiedzieć.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No to chyba nie śledzisz tekstów, ja akurat słuchałem Resistance jak zobaczyłem fotkę pank'a...
Resistance lyrics: http://tinyurl.com/nvlrb6
Pank. Sorry za OT
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 28-09-2009 o 03:04
Nie wiem pank co chciales pokazac przez tą fotę. Chyba to, że na prawde czujesz dobrą fotografie - swietne !