Strona 15 z 228 PierwszyPierwszy ... 513141516172565115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

nie pank, malo ciekawy pomysl wg mnie. wykonanie tez tak szczerze mowiac poprzednie serie duzo lepsze, a panna mloda ma super, slowianski typ urody

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

A mi z kolei bardzo sie podoba

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No właśnie największą radochę miałem pchając się do autobusu z maszyną do baniek.

panku, z całym szacunkiem, Ty nie masz mieć radochy z baniek mydlanych...Ty masz ciężko pracować)) a radochę mogą mieć Młodzi)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    A mi z kolei bardzo sie podoba

aaaaaa...bo Tobie, xsardasie, nawet moje niektóre się podobają... to nie jest miarodajne
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 29-05-2009 o 15:38 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Adso, a co stoi na przeszkodzie żeby radochę mieli i młodzi i ja?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto

Domyślnie

hmmmm... nie obraź się tylko... jak zacząłeś mieć radochę to zdjęcia, oczywiście wg mnie, się zauważalnie skiepściły... superowa pierwsza seria a potem im dalej tym gorzej... sorry, że to piszę, ale przyzwyczaiłeś do fajnych ujęć a tu bulba

Miasto
    wawa

Domyślnie

Adso, wbijasz nóż w moje serce. Czemuż ach czemuż uważasz że się skiepściły?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto

Domyślnie

w serce to jeszcze pół biedy, gdyby w plecy to byłoby gorzej))
    a dlaczego tak uważam?... albowiem bo pierwsza seria to był pomysł, inwencja twórcza, dobre kadry i fajna obróbka, choć nie wszystkim się podobała, jak wiesz... a potem tak jakby gdzieś zeszło powietrze... jedno, dwa zdjęcia, które wymagały przemyślenia a reszta...ot tak "pokręcę się i popstrykam, może coś z tego wyjdzie"... jeśli sobie życzysz powiem, które z późniejszych zdjęć mi się podobują

Miasto
    wawa

Domyślnie

Pewnie że sobie życzę, napisz którą serię uważasz za pierwszą, pierwszą z tego ślubu, pierwszą ze ślubnych w ogóle?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    hmmmm... nie obraź się tylko... jak zacząłeś mieć radochę to zdjęcia, oczywiście wg mnie, się zauważalnie skiepściły... superowa pierwsza seria a potem im dalej tym gorzej... sorry, że to piszę, ale przyzwyczaiłeś do fajnych ujęć a tu bulba

Adso może powinieneś przyjrzeć się uważniej zdjęciu. Pan młody na głowie ma coś jakby no chyba nie powinienem o tym tak dosłownie pisać. Ale nie mniej uważam to za świetny pomysł nawiązujący do klasyki filmu. Coś podobnego miała chyba największa gwiazda światowego kina http://www.youtube.com/watch?v=dcqkIym-A4U Przynajmniej z tego jednego powodu uznałbym zdjęcie za świetne.

Pozdrawiam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto

Domyślnie

pierwsza, czyli zdjęcia od 102 do 105... bez wyjątku wszystkie mi się podobają
    druga, kościół: 108 i 109 z pewnymi zastrzeżeniami, o których pisałem już wczesniej
    trzecia, wesele:
    110, chociaż Młody wygląda na nim jak ojciec Panny Młodej ale to obróbka, która nawet mi pasuje...zdjęcie na plus
    111. tak rozjaśniłeś bańki mydlane, że masakra (jak mówią teraz młodzi) wyglądają jakby z innej bajki... zdjęcie na minus
    112. za wąski chyba ten kadr no i może jakieś inne ujęcie...a tak to...wiesz... foremka, odlew...zdjęcie na minus
    113. kuzyn Wieńczysław mało sobie oka nie wybił patyczkiem jak mu lampą przyświeciłeś...ale przeżył i zaistniał...do albumu Młodych i kuzyna Wieńczysława
    114. co się rzuca w oczy?... dziurki od nosa Panny Młodej, śliweczka czy co to tam w ustach trzyma...i niebieściutkie oczy ... pomysł był, ale kadr ....hmmm...no i chyba trochę za blisko stałeś
    115. żeby się zorientować, że to autobus nie trzeba go pokazywać aż tyle, za to tak ściąłeś Młodych, że siwo ( tak ja mówię) wszystko na tym zdjęciu jest ważne tylko nie Młodzi

i ogólna uwaga... zauważyłem, że skosy to u Ciebie standardzik...a nie zawsze to najlepszy sposób na ciekawy kadr))

Strona 15 z 228 PierwszyPierwszy ... 513141516172565115 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów