Strona 97 z 225 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107147197 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 970 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Josif, nie ma co się spinać, komentarze są różne bo ludzie są różni, to nie jest bolączka tylko tego forum, publikując zdjęcia trzeba się liczyć z różnymi reakcjami. Dzięki za opinie, panowie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    U mnie na monitorze zdjęcie z przeglądarki jest takie same jak z Twojego zrzutu ekranowego z PSa. No, chyba, że jeszcze później poprawiłeś zdjęcie na potrzeby przeglądarki.
    Zdjęcie z przeglądarki powinno być takie jak z zrzutu z ekranu, pytanie tylko czy jak ściągniecie to zdjęcie i otworzycie w psie to będzie takie jak w przeglądarce?
    Ostatnio edytowane przez pank ; 15-03-2010 o 11:56 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Josif, nie ma co się spinać, komentarze są różne bo ludzie są różni, to nie jest bolączka tylko tego forum, publikując zdjęcia trzeba się liczyć z różnymi reakcjami. Dzięki za opinie, panowie.

Zdjęcie z przeglądarki powinno być takie jak z zrzutu z ekranu, pytanie tylko czy jak ściągniecie to zdjęcie i otworzycie w psie to będzie takie jak w przeglądarce?

Masz cos z przegladara. U mnie jest taka jak u ciebie w PS. Mam mozille , chyba naj naj nowsza , a czy cos jeszcze na to wplywa to nie wiem.
    no comment...

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Sprawdziłem tak jak napisałeś. U mnie zdjęcie w ps jest takie same jak w przeglądarce.
    Wniosek chyba taki, że to zależy od przeglądarki.
    Jak widzę masz jedynie słuszny system dla grafików ;p więc może to...

edycja zniknęła, gdzie są adminy?
    Ostatnio edytowane przez magart ; 15-03-2010 o 12:05 Powód: Automerged Doublepost
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

to samo jest nie tylko w Photoshopie ale i w Lightroomie... tylko że tu są 3 warianty

1. zdjęcie w Lightroomie
    2. zdjęcie w ZoomBrowser
    3. zdjęcie w Przeglądarce

i kazde inne

Dzwoniłem z tym do Adobe powiedzieli że nie wiedzą co to jest itd...
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Miasto
    wawa

Domyślnie

Firefox coś się nie lubi z OSX i przekłamuje kolory, chyba będę musiał się z safari przeprosić.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Firefox coś się nie lubi z OSX i przekłamuje kolory, chyba będę musiał się z safari przeprosić.
    Sprawdź jeszcze na Firefoxie 3.0.x a nie 3.5 czy 3.6 : http://canon-board.info/showthread.php?t=49488

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Potwierdzam Piotrze, mam identyczny problem ale już nauczyłem się "brać poprawkę" na te przekłamania, robiąc miniaturki do internetu
    Niemniej jednak jest to irytujące.
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

A to nie jest jakiś problem z zarządzaniem kolorów? Masz pokonfigurowane to w FF? Googlałeś za tym? Może to kwestia konfiguracji/pluginu pod jabłkowego lisa?

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A to nie jest jakiś problem z zarządzaniem kolorów? Masz pokonfigurowane to w FF? Googlałeś za tym? Może to kwestia konfiguracji/pluginu pod jabłkowego lisa?
    NIestety nie jest to żadna kalibracja. :-( PS i LR nie mają takowej kalibracji i Adobe - ich linia help`owa - potwierdziła mi że nie ma nic takiego i tak jest i nie ma jak tego zmienić.
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Miasto
    wawa

Domyślnie

Możliwe, będę się musiał rozejrzeć. Z tym że jak innym wyświetla się ok, to dramatu nie ma.

Strona 97 z 225 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107147197 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów