Piotrze, Twoje ślubniaki bardzo mi się podobają![]()
Piotrze, Twoje ślubniaki bardzo mi się podobają![]()
Dzięki. Mam nadzieję że wystarczą żeby jakieś zlecenie złapać.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
sam bym brał plener, jesli z cena nie przesadzisz
tylko jeszcze musze sie zareczyc![]()
No to śpiesz się z zaręczynami, potrzebuję zdjęć do portfolio.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
fajne fotki fajne pomysły
sam jeszcze wiele mam do nauki w ślubnych , zwłaszcza w obróbce
ale powiem szczerze, że zaczyna mnie strasznie drażnić "obowiązująca" zasada
obrabiania fot ślubnych "na przepał"
coraz więcej tego widzę i robi się z tego maniera
Masz trochę racji, wypracowanie własnego stylu to nie jest prosta sprawa.
Piotrze.. wow!
Hmm.. tak w skrócie; b. dobry pomysł i b. dobra realizacja. Najlepsze z serii wg mnie #78, #80, #85.
w #81 także plus za pomysł, ale z wykonaniem już gorzej, bo przez to mocne zniekształcenie wejścia, za bardzo rzuca się w oczy i para, jest zbyt słabo dostrzegalna. Tutaj mimo wszystko widziałbym ich przed tym oknem..
Zdjęcia pomimo, że są dobre i bardzo ciekawe, to sposób jego [ślubu] przedstawienia jest kwestią gustu i tutaj to do mnie nie trafia;-)
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.