248 bardzo mi się podoba, następne też są swietne, ale już nie tak spektakularne. Ja bym się pokusił o maleńki hdr, ale bez upierania się.
Micles, poproś kogoś, żeby Ci monitor skalibrował.
248 bardzo mi się podoba, następne też są swietne, ale już nie tak spektakularne. Ja bym się pokusił o maleńki hdr, ale bez upierania się.
Micles, poproś kogoś, żeby Ci monitor skalibrował.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 08-02-2010 o 09:36
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Pewnie chodzi o odcień czerwonej obroży.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
I tak i nie, bo to nie była obroża tylko tasiemka z kokardą, nie wiem jak mogłeś tego nie zauważyć.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Przepraszam. Zamykam się w sobie i idę do kąta![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Te zdjęcia jednak są źle świecone. W jasnych miejscach nie ma szczegółów.Ale micles może wyjść z kąta...
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 09-02-2010 o 02:14
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.