Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
1 - aż się prosi w pionie, albo innym kwadracie
2 - ma w sobie coś, chociaż to rozświetlone ucho przeszkadza,
3 - chyba jednak za ciemne,
4 - przeszkadzają mi te świetlne pasy,
5 - podoba mi się
6 - ? nie mam zdania
7, 8 - chyba gdzieś popłynęła ostrość
na tych 3 ostatnich wyglada jak monidło z czasów naszych dziadków - wynik - potworkowo/zwłokowaty(do wyboru) & ta GO to rozumiem ze z photoshopa?
EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
www.djmal.pl
W sumie pomysł był taki żeby potraktować zdjęcie bardziej malarsko, czarno-biała fota posłużyła za podkład na którym malowałem jak na płótnie po podmalówce. Dla mnie to nie jest potworkowato-trupie, po prostu te obrazy są bardziej plastyczne, trochę jak z Saudka, chociaż, oczywiście, do Saudka dużo im brakuje. A GO nie z fotoszopa, tylko z pełnej dziury 50/1.8. Ale dziękuję za opinię, każda, zwłaszcza krytyczna jest mile widziana.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ogolnie fajne portrety robisz panie![]()