W sumie moda to ciuchy a ja mam bardziej portrety, to umówmy się że to nie feszyn tylko glamur.
244.
W sumie moda to ciuchy a ja mam bardziej portrety, to umówmy się że to nie feszyn tylko glamur.
244.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ale to ani portret ani tym bardziej glamur
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Aha. A co?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Już mam koncepcję. Czy to portret? Czy to glamur? Nie! To mechanik rowerowy!
Ostatnio edytowane przez pank ; 02-02-2010 o 03:27 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie irytuj się. Nie nadrobisz braków w fotograficznej edukacji obróbką. Zdjęcie to zdjęcie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ostatnio edytowane przez pank ; 02-02-2010 o 09:27 Powód: Automerged Doublepost
to moze ladna produktowka kapelusza ?
pomysl lezy , ale jakos kapelusik do niego nie lezy i troche drazni ze przez pol buzi idzie ale domyslam sie ze raczej sztywny material itp wiec nie da sie poszalec
no comment...
oj nie mówicie, że tak wszystko źle... mi się podoba tło i GO
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
szczerze mowiac to i mi ta nieostrosc dziwnie wyglada - ostre jest blizsze ramie i usta, ale 2gie ramie juz nie ... blizsze ramie bylo w osi ust? tylko jakim cudem przy takim ustawieniu modelki?
troche ciezko patrzy sie na to zdjecie, bo w mocnym punkcie dales kapelusz a nie oczy.. ale rozumiem, kadr pionowy i takie wypelnienie nim modelka nie daje za duzo mozliwosci, jesli nie chce sie uciac kapelusza
faktycznie drazni to mocne przeciecie twarzy - pomysl z siatka fajny, ale moze gdyby krawedzie kapelusza byly lagodniejsze....