Nie było by tak bardzo źle gdyby:
nie paznokcie
nie prawe ramie
nie napięty biceps
nie fałda za piękną szyją
nie oczami prosto w obiektyw
A poza tym może być.
Nie było by tak bardzo źle gdyby:
nie paznokcie
nie prawe ramie
nie napięty biceps
nie fałda za piękną szyją
nie oczami prosto w obiektyw
A poza tym może być.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie wybielałem oczu.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ze 3 rysy z tekstury włażą na modelkę chyba. No i te falbanki od kapelusza też chyba przyćmione teksturą. Gdyby nie przesadne kombinowanie, i to chyba niedokładne, to byłoby ok.
Fekns Panowie. Zapomniałem o ważnej rzeczy:
Modelka: Gosia Wińska
Makijaż: Basia Brych
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nawiążę jeszcze do tego posta:
http://canon-board.info/showpost.php...70&postcount=9
Tu można by napisać to samo(tylko poprawnie przez 'em' od 'stempel' ).
Jak ktoś nie widzi różnicy między odbiciem okty na pół oka a małym blikiem na tęczówce to pewnie.
I jedno i drugie jest zauważalne, potrafi wkurzać, jest do usunięcia, nie jest koniecznie pożądane itd itp. Niezależnie od wielkości i rodzaju użytego modyfikatora.
No ale skoro ktoś belki we własnym oku nie dostrzega to nie ma co się szarpać...
Tu się nie zgodzę, blik w oku może być fajny/nie przeszkadza pod warunkiem że nie zajmuje większej części oka.
Oko jak oko ale fatalnie z blikami wyszły usta. Nie zwracałem na nie wcześniej uwagi ale skoro dopisałeś, że ktoś robił make up to przyjrzałem się uważniej.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.