Wrzucam zdjęcia które uznaję za najbardziej udane. Nie było by sensu pokazywać 100 zdjęć z każdego ślubu. A tak, kilku forumowiczów swoimi uwagami będzie próbowało zetrzeć banana z mojej roześmianej mordy, a kilku innych utwierdzi mnie w przekonaniu że obrany kierunek jest słuszny. I na jednym i na drugim mogę skorzystać, czysty zysk.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie sądzę. Było włożyć jedno zdjęcie to byś wiedział więcej.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
jedno to mozna wysylac na konkurs a pod krytyke trzeba poddac przynajmniej killka, jak bym sie nie obrazil, jakby kolega pokazal pelny material.
Wielu sie tego strasznie boi, generalnie po tym oceniam sile i potencjal, pojedyncze klatki sa fajne,ale bardziej w aspekcie calkowitej krytyki.
Natomiast pelen reportaz pokazuje poziom oraz niedociagniecia i styl w jakim jest wykonany
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Zgadzam się z Tobą. Tylko jak się z kimś rozmawia oko w oko przy kompie to można omówić i kilkadziesiąt zdjęć. Pojedyncze i globalnie. Na forum kiedy trzeba wszystko opisać, łatwiej jak jest mniej. Ja wiem, że czasem trudno jest wybrać jedno zdjęcie nawet z kilku. Ostatnia seria to 2 zdjęcia ze ślubu, 2 z wesela i cztery z pleneru. Ja bym wolał cztery z wybranej sytuacji, klatka po klatce. Oczywiście jeśli rozmawiamy w kontekście nauki a nie kiedy autor wystawia zdjęcia aby je pokazać.
Autor wystawia zdjęcia aby je pokazać. Publiczność reaguje, autor wyciąga wnioski z reakcji.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A autor może pokazać cztery zdjęcia czy kilka zdjęć zrobionych zdjęcie po zdjęciu? Pytam poważnie. Komentarz do jednego z tych zdjęć zamieściłem na cyberfoto.:-D
Na moim blogu jest na razie jeden prawie cały ślub, jak tylko znajdę trochę czasu będzie więcej. Jak jesteś ciekawy, zapraszam.
Wiesz forum jest po to aby i inni coś poczytali. Małymi krokami ale jednak pniesz się do góry i poziom dyskusji jest inny niż pół roku temu. Możesz wysłać jedno zdjęcie do mojej maszyny http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=472 aby się o tym przekonać.
Dziękuję, nie jestem zainteresowany. O zdjęciach wolę rozmawiać z ludźmi niż z maszynami. Poza tym to nie jest konkurs piękności a ja nie jestem kandydatką na miss. Z resztą chyba niespecjalnie bym się prezentował w bikini. Nie tyle zależy mi na ocenianiu co na wyrażaniu opinii a ten wątek widział bym bardziej jako klub dyskusyjny niż katedrę.