zgadzam sie, rzuca sie w oczy przekombinowanie
zgadzam sie, rzuca sie w oczy przekombinowanie
no to ja cos napiszew koncu bycie w top20 Fotografów ślubnych:P do czegoś zobowiązuje.
Zdjęcia ogolnie ciekawe, jedna ta tekstura nie potrzebna, nie widze sensu jej stosowania chyba ze chcesz sie podszywac pod innych wielkich stosujacych wszedzie gdzie sie da teksturowanie.
Co do zdjec jedyne wartosciowe to ostatnie z oceraniem lzy, bardzo duzy potencjal zdjecie przez okno, ale PM wyglada na nim jak wlasna babka. Reszta zdjec to tylko standard, robi sie tego wiele na kazdych przygotowaniach i nic w nich nie ma...
o i wlasnie jeszcze jedno sie do konca otworzylo 219.. swietne uchwycenie powtorzenia motywu, gdzie w reportazu jest to naprawde wyczyn, to jest swietne.
Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 24-11-2009 o 12:57
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Dzięki za opinie, wszystkie uwagi są dla mnie bardzo cenne. Tekstury to eksperyment, sprawdzam z czym to się je a ponieważ chcę żeby materiał był w miarę spójny są na prawie wszystkich zdjęciach. Na razie efekt mi się podoba, ale może rzeczywiście trochę delikatniej ich użyję.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Mam czasem dziwne skoki, ale 228. mnie wgniotło - lepiej bym tego nie obrobił, brawo PiotrkuPoza tym widać, że rozwijasz się cały czas, jak nie warsztaty i K&T to potem spotkałem Cię u Rocco Ancory. Trzymaj tak dalej
![]()
Regulamin pkt 8
ale co cie wgniotlo?
obrobka to nie wszystko, pierwszy plan jest ciekawy ale to co sie dzieje w drugm planie ukazuje typowe foto-ziutkowe podejscie, niestety nad tym trzeba tez panowac. Dzieki tem zdjecie miast zebrac ode mnie pochwaly dostanie lanie a dlatego ze autor nie pomyslam o tym co sie dzieje za plecami i olal to kompletnie.
Zreszta tak jak z przygotowan pokazales 2 ciekawe kadry to tu nie pokazales nic ujmujacego...
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Przemku, ciężko by mi było przebudować warszawę czy poprzestawiać zaparkowane samochody żeby na drugim planie było ciekawiej. Niemniej, dziękuję za komentarz.
ja pierdziele, sami fachowcy...koleś robi całkiem fajne foto, po co się czepiać..
![]()
Czepianie się jest ok, zwłaszcza jak za czepiającym niezłe portfolio stoi. Nie wiem jak innych, ale mnie porządny kop w dupę motywuje do pracy.
228 byłaby lepsza gdybyś przyciął z niej górę (to czarne) i z lewego boku ten blok z antenami satelitarnymi i fotka powinna być dużo lepsza w odbiorze.