Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
219 zjawiskowe.
Wnosi blask i klimat.
Specyficzne i urokliwe światło.
Dobrze uchwycony kadr.
Poprawia humor prostotą i szczerością sceny.
Dla mnie git!
czuję tu jakiś narzucony filtr....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Gdzie?
hmm chyba naj.. słabsze Twoje zdjęcia jak narazie ..imho
212 totalnie na nie za duzo szopa? oczy jakis taki plastik
reszta za duzo zabawy teksturami i działania na maska zupełnie do mnie nie trafiaja swiecace głowy aureolki itp bajery
ale na plus super kadr 218 naprawde
to tylko moje zdanie, ogolnie za duzo bajerow
pozdr.
Ostatnio edytowane przez 7osiem ; 19-11-2009 o 10:33
12 bardzo się podoba, a tak w ogóle to temat rządzi - technika potem
Jeśli można coś "zasugerować" to moim zdaniem za mocno teksturujesz te zdjęcia, ogólnie lubię takie dodatki "upiększająco-udziwniające" ale zastosowane w bardziej subtelnej formie. Światło spoko, kadry proste ale ciekawe. Uważałbym na aureolki od shadow/highlight'ingu.
Pozdr
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
uważam że 216 i 218 to mistrzostwo świata - świetne momenty!