Mi wystarczy że "zgadnę" 209 pozostałych zdjęć![]()
210 - jakoś nie czuję tego klimatu, wolę zdecydowanie to z fisza przez krzesło.
Mi wystarczy że "zgadnę" 209 pozostałych zdjęć![]()
210 - jakoś nie czuję tego klimatu, wolę zdecydowanie to z fisza przez krzesło.
No i tym optymistycznym akcentem żegnamy Ewę i Piotrka:
211.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Bez manipulacji wygląda całkiem lepiej. Zdjęcia jak zdjęcia ale dekolt był piękny.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
ladnie , detalem to drazni ta zolto/pomaranczona rasia PM , wiem wiem czepiam sie![]()
no comment...
Zdjęcia - kadry, światło, jest ok, ale nie przemawia do mnie osobiście ten efekt "postarzania". Ot, nie w moim typie. Czekam na kolejne.
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Wspominałem kiedyś o nieco innym plenerze który zrobiłem z parą tutaj przedstawianą, przyszła pora żeby pokazać efekty. Mała zajawka:
reszta tutaj:
http://canon-board.info/showthread.php?t=54379
zapraszam
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
odnośnik do strony nie działa![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Odnośnik działa tyle, że nie ma strony.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Wątku już nie ma, czy któryś z Panów adminów może mi napisać dla czego?
Tym czasem, zapraszam tu: http://www.piotrknap.com/index.php?p...viewgallery=23