Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
super te portretowe, swietnie nastroj zachowales![]()
Adso, piszesz i masz, wskazówki wedle życzenia: http://www.timepol.pl/hands.php Mam nadzieję, że skorzystasz.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
apropo prób z lampą.. sam zaczynalem podobnie. Av + lampa + małe dziecko..
jedno zdjecie wyszlo
wiec z lampa to albo M albo Tv biore
wracajac do aktualnych zdjec - jak uzyskales takie punktowe swiatlo na ostatnim?
Ach ten Sergiusz i jego żarciki...
Ostatnie zdjęcie to moja przegrana bitwa z lampą, będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki co można było zrobić lepiej. Lampa była na kablu, ustawiona na połowę mocy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak jak napisałem, Lampą z kabla. Aparat ustawiałem manualnie, tak samo jak lampę. Miałem spore problemy z opanowaniem światła. Warunki były koszmarne, musiałem przed zespołem postawić świeczkę żeby aparat miał na co ostrość łapać.
Ostatnio edytowane przez pank ; 25-02-2009 o 15:34 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wynik nierównej walki człowieka z fotoszopem.
56a.
oryginal ma lepsza kolorystyke wg mnie![]()
A nie oglądasz czasem w firefoksie?
ja oglądam w firefoxie i faktycznie kolorystyka lepsza na oryginale
Sergiuszu...bardzo Ci dziękuję... okres tych wskazówek przeszedłem już jakiś czas temu (dobrze, że mam początki sklerozy, bo to pamiętam) niemniej poświęciłeś mi czas więc tak czy inaczej dziękuję
![]()
Ostatnio edytowane przez Adso ; 27-02-2009 o 09:39
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Pank - zarówno w FF jak i na chrome barwy na wersji II sa.. hmm.. trupiea pierwsze miało swoj klimacik, wg mnie bardzo fajny
![]()