mi sie coraz bardziej podobaja Twoje zdjecia i jestes dobra reklama![]()
oby tak dalej![]()
mi sie coraz bardziej podobaja Twoje zdjecia i jestes dobra reklama![]()
oby tak dalej![]()
Wrocławskiego pleneru ciąg dalszy:
203.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Bajkowe kolory, fajnie znowu![]()
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Szkoda tych przepałów, na papierze może by nie było tak widać, ale na ekranie razi w oczy
Kadr fajny, mimo że za karpiami nie przepadam, ale ogląda się miło
Pozdrawiam!
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Fakt kolory ładne. Tyle, że kadr trochę nie taki do końca jak być powinien. Ustawiłeś taki kadr w momencie fotografowania czy już podczas obróbki? Na papierze przepały są chyba bardziej widoczne, zależy to trochę od samego papieru i od systemu w jakim maszyna naświetla papier.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie przekadrowywałem, tak wyszło z matrycy.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Traktując takie zdjęcie jako formę żartu w sumie ( to nie jest aluzja do karpia ) może być.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
204.
205.