Strona 219 z 228 PierwszyPierwszy ... 119169209217218219220221 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 181 do 2 190 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Domyślnie

Mi tam zasadniczo się podoba na luzie i z pomysłem - chociaż nie jestem pewien czy tutaj czy gdzieś indziej już coś podobnego widziałem.

Co do " że trzeba się uczyć PS " i że grafika, montaże itp itd. - nasz klient nasz pan.
    A i polecam też zobaczyć co bez PS robił Halsman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hom_er Zobacz posta
    ...niestety coraz rzadziej wpadam do tej galerii/cepelii.
    I bardz źle .
    Ja nigdy nie wiem co tu zobaczę, i to jest dobre. To że czasem jest jak jest, nie oznacza że jest złe. Wcześniej było dobre b-w(poprzedni set), teraz jest "Kill Bill w połączeniu z MP" . Mimo wszystko, jeśli klient tak chce, to nie mam nic przeciwko.

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

ja powiem ze kiedyś było wow..... teraz wchodze bardziej zeby zobaczyć co nowego się pojawiło..... bo od pewnego czasu prace pokazywane w tej galerii nie przemawiają do mnie...... ale jeśli klientom się to podoba to oby tak dalej!!!!!!
    mam nadzieję że niektórzy będą jeszcze szukali fotografii a nie obrazków poprzerabianych w różnych programach graficznych

dla Panka mam wielki szacunek i respekt za rozwój wkład i pomysłowość... wybrał drogę jaką wybrał i to trzeba szanować

mam nadzieję ze zaglądając tutaj zobaczę jeszcze czasami prawdziwe piękno fotografii bo wiem ze to potrafisz

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ależ jęczycie Każdy reportaż to czysta fotografia, plener to miejsce na pofolgowaniu fantazji, czasem wystarczą zdjęcia czasem jest to bardziej grafika, zależy od tego co mi akurat pod dyńką siedzi
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Tym razem chyba jestem pierwszy z takim "zdjęciem"
    457
    Eeeeeeee... Pank, czy ty robisz jeszcze zdjęcia, czy już tylko grafikę uprawiasz

Miasto
    wawa

Domyślnie

Różnie, w zależności od potrzeby i koncepcji. Dziwne pytanie biorąc pod uwagę fakt że 90% rzeczy które pokazuję tutaj to zdjęcia.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    wawa

Domyślnie

Trochę prywaty, przedstawiam Pana Prezesa.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Zostałes tatusiem!? Wow! Super! Ekstra! Za....ćsie! Serdeczne gratulacje!

Zdjecie jakieś wyjarane.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Jak się nie mylę to chyba po raz drugi

Bywalec Awatar McMelassa
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie

Pierwszy czy drugi i tak składam gratulacje.
    Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.

Strona 219 z 228 PierwszyPierwszy ... 119169209217218219220221 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów