Hm,ja bym widział jako kartonikowe pocztówki z międzywojnia.W pudełku.
Hm,ja bym widział jako kartonikowe pocztówki z międzywojnia.W pudełku.
15 klatek z ostatniego obrobionego materiału, ślub plenerowy i sesja w założeniu "feszyn" cokolwiek to znaczyJak by ktoś chciał bardziej zaspokoić ciekawość, więcej na blogu.
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
441
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tak patrzę na 422 i zastanawiam się co Panna Młoda robi z tą rurą od odkurzacza. Czy tylko ja się dziwię?
Oooo już wiem. Panna M. jest zwiewna i ulotna, a działający odkurzacz pomaga jej utrzymać kontakt z ziemią zasysając j I TRZYMAJĄC "u boku" Pana M...
Pozdrawiam Rysiek
Jak patrze na te zdjecia to korci mnie zeby kupic 1200 ws, zeby slonce zgasic , tak na probe![]()
są bardzo...ekstranie przesadzone obróbką i fajnie doświetlone szczególnie przez kolorowe nakładki ,które dodały "bajkowego" klimatu i ogólnej atrakcyjności.
Pank, uważaj wiążąc Młodą albo Młodego liną, bo wiesz jak to się może skończyć...
Wiem, ale byłem cwany i obwiązałem go miarką
a, zdjęcia robione jeszcze przed aferą