Damn. Myślałem, że MP to inicjały jakiegoś fotografa-klasyka, na którym wzorują się najlepsi i już się zmartwiłem, że nie kojarzę, a powinienem.
Mówiłem, że 407 wyglada jak z NikonaNikoniarzom sie tak strasznie sposobało, że aż wystawili w fejzbokowej galerii
https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
W sumie to prawie dobrze zrobione zdjęcie to nic dziwnego, że się spodobało. Z braku laku i kit dobry jak mówi przysłowie a słoneczniki w końcu są żółte więc pasuje. Mi się podobają te biało czarne od 480 do 487. To kawałek niezłej fotografii i nawet pomijając samą tematykę, za którą może i nie przepadam jest na czym zaczepić oko. 309 też jest w dechę! Gratuluję spostrzegawczości i widzę, że znalazłeś już ten guzik z napisem niewidzialność.![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jedną klatkę z tej sesji już pokazywałem, czas na trochę więcej. Słowem wstępu, moją koncepcją na sesję była walka z czerwoną szmatą, reszta to koncepty wypracowane już w studiu z parą która chciała też trochę "bezpieczniejszych" zdjęć, żeby np. babci na tamten świat przedwcześnie nie wyprawić
411
412
413
414
415
416
417
418
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
419
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
wrzuć jeszcze jakieś z tej serii![]()
500d, 70-200 f/4 L, C50 f/1.8 II, Di622 mkII
Takie trochę horowitzowskie. Mi się podoba i nawet brak drugiej nogi u Panny Młodej mi nie przeszkadza.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.