A nie wiem, tak jakoś zalatuje.
407 szczególnie
A nie wiem, tak jakoś zalatuje.
407 szczególnie
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Tym co zwykle, nie planuję zmieniać stajni.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ja się tylko zastanawiam, że jeszcze żadna młoda nie zwróciła Ci uwagi, że nie szła do ślubu w suknie z folii aluminiowej??
W plenerze poza słonecznikami i pierwszym na łóżku brak polotu (na tym drugim łózkowym to co on trzyma? saperkę?? Nie kminie. Palec w nosie może i śmieszny ale ogół mi jakoś nie podchodzi... Klimaty industrialne spoko, ale tutaj nie zagrały w ogóle (raczej to wina młodych albo Twojego braku pomysłów)
Repo spoko, tak klasycznie bez fajerwerków.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Ta suknia była błyszcząca. Młody dzierży szczotę od klopa![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ni znam ale obciach był zamierzony![]()
Ostatnio edytowane przez pank ; 26-08-2011 o 23:48
Błyszcząca jak folia aluminiowa? :-D Ale podejrzewam, że była biała a nie srebrna?
Szczote od klopa? No to też bym darł japę jak by mi ktoś machał aż tak CZARNĄ szczotą :-P Co jak co ale napadania młodej szczotą od kibla też nie pojmuję. Śmiać się czy płakać? Straciłeś w moich oczach :-P Masz wypracowany i rozpoznawalny styl, ale czasem brniesz jednak za daleko IMHO. Odjechane plenery tak, ale teraz zawiało ziutkiem... Co dalej patyk z kupą? :-P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Ten motyw już kiedyś chyba był ( z palcem )
A wy młodzi pooglądać sobie klasyki - będziecie wiedzieli do czego to przytyk
A dla fanów MP takie zdjęcie jest bezcenne
Pozdro
:-D