Strona 207 z 228 PierwszyPierwszy ... 107157197205206207208209217 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 061 do 2 070 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dyskusja na ten temat przeniosła się do właściwego wątku.
    Proszę nie kontynuować tutaj.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

pank podaj adres bloga jak możesz.
    500d, 70-200 f/4 L, C50 f/1.8 II, Di622 mkII

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie mogę mieć w podpisie stopki z własną stroną, ale w wątku chyba mogę napisać?

Link usunięty. Kolaj.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 22-07-2011 o 10:58
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie, Pank, nie możesz. Z dokładnie tego samego powodu, dla którego nie możesz go umieścić w stopce. Stopka czy treść posta - bez znaczenia. Jest to link promujący Twoją działalność komercyjną, choć w formie bloga. Jak wiesz reklamowanie się na forum w ten sposób jest niedozwolone. To ograniczenie nie dotyczy tylko stopek.

Przykro mi, że muszę Ci wystawić kartkę ale póki co Regulamin nie uległ zmianie.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 22-07-2011 o 11:03
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    wawa

Domyślnie

W takim razie pozostaje mi tylko doradzić zastosowanie się do wskazówek w mojej stopce A o tym kuriozalnym pomyśle będzie można podyskutować bo zdaje się nowy regulamin się pisze.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna Awatar mzieli
    Miasto
    Kraków/Lubin

Domyślnie

A propos ostatniego seta, powiedz jak to się dzieje, że na Twoich zdjęciach zawsze widnieją takie wspaniałe zachody słońca? Zbieg okoliczności, dobrze zaplanowany plener, znajomości w tvn meteo, czy obróbkowe szaleństwo?
    Canon 5dmarkII, Canon 500d, C 18-55 f/3.5-5.6 IS, C 50 f/1.8, C 35 f/2.0, T 70-200 f/2.8, Samyang 8, C Speedlite 430EX II i inne drobne

Miasto
    wawa

Domyślnie

Odpowiednio zaplanowany czas i miejsce sesji, aplikacja Golden Hour na gejfona plus szczęście do pogody

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak zawsze - trochę za ostro jak dla mnie. Wolę trampkowe/cichaczowe plenery

Miasto
    wawa

Domyślnie

Zmienił się regulamin, można wrócić do publikowania zdjęć. Tym razem jedno z sesji ciążowej.
    479

rozumiem że moderator który wywalił mi zdjęcia już ich nie przywróci?

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    rozumiem że moderator który wywalił mi zdjęcia już ich nie przywróci?
    Wprawdzie to nie ja wywaliłem, chciałem ci jednak podesłać linki do usuniętych zdjęć.
    Jednak po sprawdzeniu okazało się, że z 9 zamieszczonych zdjęć tylko 3 mieszczą się w obecnych limitach...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Strona 207 z 228 PierwszyPierwszy ... 107157197205206207208209217 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów