Dyskusja na ten temat przeniosła się do właściwego wątku.
Proszę nie kontynuować tutaj.
Dyskusja na ten temat przeniosła się do właściwego wątku.
Proszę nie kontynuować tutaj.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
pank podaj adres bloga jak możesz.
500d, 70-200 f/4 L, C50 f/1.8 II, Di622 mkII
Nie mogę mieć w podpisie stopki z własną stroną, ale w wątku chyba mogę napisać?
Link usunięty. Kolaj.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 22-07-2011 o 10:58
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie, Pank, nie możesz. Z dokładnie tego samego powodu, dla którego nie możesz go umieścić w stopce. Stopka czy treść posta - bez znaczenia. Jest to link promujący Twoją działalność komercyjną, choć w formie bloga. Jak wiesz reklamowanie się na forum w ten sposób jest niedozwolone. To ograniczenie nie dotyczy tylko stopek.
Przykro mi, że muszę Ci wystawić kartkę ale póki co Regulamin nie uległ zmianie.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 22-07-2011 o 11:03
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
W takim razie pozostaje mi tylko doradzić zastosowanie się do wskazówek w mojej stopceA o tym kuriozalnym pomyśle będzie można podyskutować bo zdaje się nowy regulamin się pisze.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A propos ostatniego seta, powiedz jak to się dzieje, że na Twoich zdjęciach zawsze widnieją takie wspaniałe zachody słońca? Zbieg okoliczności, dobrze zaplanowany plener, znajomości w tvn meteo, czy obróbkowe szaleństwo?![]()
Canon 5dmarkII, Canon 500d, C 18-55 f/3.5-5.6 IS, C 50 f/1.8, C 35 f/2.0, T 70-200 f/2.8, Samyang 8, C Speedlite 430EX II i inne drobne
Odpowiednio zaplanowany czas i miejsce sesji, aplikacja Golden Hour na gejfona plus szczęście do pogody![]()
Jak zawsze - trochę za ostro jak dla mnie. Wolę trampkowe/cichaczowe plenery![]()
Zmienił się regulamin, można wrócić do publikowania zdjęć. Tym razem jedno z sesji ciążowej.
479
rozumiem że moderator który wywalił mi zdjęcia już ich nie przywróci?