Ależ ja nic Ci nie chcę sprzedawać. Oczywiście czarnego konturu nie wymyśliłem sobie ale też go nie dorysowałem. Jeszcze ktoś ma ochotę w Miclesa się pobawić?
Ależ ja nic Ci nie chcę sprzedawać. Oczywiście czarnego konturu nie wymyśliłem sobie ale też go nie dorysowałem. Jeszcze ktoś ma ochotę w Miclesa się pobawić?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
spoko , nie przegiales juz jak troche wczesniej z obrobka
fajny motyw z tymi balonami wysypujacymi sie z auta
no comment...
Kurcze, ale ten kosciol fajoski, gdzie to?
Przy Sobieskiego. Nie jest taki do końca fajowski, nad miejscem gdzie siedzą młodzi w suficie są mocne, punktowe halogeny. Młodzi są dużo mocniej oświetleni niż reszta, światło ma oczywiście kompletnie inną barwę niż cała reszta i daje piękne, ostre cienie. Po raz pierwszy w kościele zacząłem się zastanawiać czy lampy z torby nie wyciągnąć.
Ostatnio edytowane przez pank ; 19-07-2011 o 00:36
A to wiem za Idzikowskiego jeszcze dalej po prawej stronie. Ale lampy nie wyjales w koncu, pewnie i tak by nie bylo od czego odbic.
Nie wyjąłem. W sumie, żeby rozbić cienie można by i po fotoziutkowemu na wprost z softenem walić. Byle delikatnie.
Jak dla mnie cały set - ŚWIETNY![]()
5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L
W związku z idiotycznymi w dzisiejszych czasach wymogami odnośnie rozmiaru publikowanych zdjęć i tym że moderator bez słowa wywalił ostatniego seta razem z komentarzami zamiast po prostu zmienić na linki co zajęło by mu pewnie tyle samo czasu rezygnuję z publikowania tu czegokolwiek do czasu przemyślenia kryteriów publikacji. Nie interesuje mnie pokazywanie zepsutych plików tylko dla tego że ktoś z administracji zapomniał że mamy 21 wiek a nie lata 90te i szybki internet mają praktycznie wszyscy, również w komórkach. Jakby kogoś interesowały moje zdjęcia, zapraszam na bloga albo któreś z konkurencyjnych for ze zdrowym podejściem do publikowanych prac, cyberfoto albo nikoniarze. Dzięki wszystkim za to że Wam się chciało pisać.
i tak z ciekawości - jedyną odpowiedzią będzie ban?