Fajne zdjęcie.
Uciętą stopę mam gdzieś - nawet nie zauważyłem tego drobiazgu.
Fajne zdjęcie.
Uciętą stopę mam gdzieś - nawet nie zauważyłem tego drobiazgu.
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D
ucięta stopa mało ważna, super światło, tylko lewa stopa ma kolor troszkę "gnijący":]
niemniej jednak fajne![]()
Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....
O ile ciecie stopy jest "be" "fe" i "nunu" to mi jakos nie przeszkadza, ale poczekajmy na Miclesa ktory przyczepi sie do "siatki" na twarzy i drazka zmiany biegow miedzy nogami
Ode mnie: lubię to.
Nie napiszę że celowo uciąłem stopę bo tak nie było, po prostu wolałem uciętą stopę niż drzwi w kadrze. Nie uważam żeby przeszkadzało to w czymkolwiek. Dzięki za komentarze.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Fajnie też pasuje Twój podpis do tego zdjęcia, gdy wszyscy się czepiają tej stopy: "Tu kiedyś była stopka(...)"![]()
No tak.. ucieli stopke modelce i wysłali na wakacje![]()
:d....
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Fak, tak miało być![]()
Ostatnio edytowane przez pank ; 01-05-2011 o 11:48 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
459
Dla mnie bomba!Klimat, światło, ostrość, jakość... Wszystko in plus.
Nawet obciętej stopy nie ma. ;D
![]()