Ja biorę pod uwagę, lub inaczej, przyjmuję do wiadomości i wyjaśniam że to zabieg celowy a osiągnięty efekt oczekiwany. Weź też pod uwagę że bywają takie momenty że własne spostrzeżenia nie koniecznie są prawdą jedynie słuszną. Drugą sprawą jest fakt że przytaknięcie kończy dyskusję, a oponowanie, konstruktywne i konkretne taką dyskusję częściej zaczyna. Co widać z resztą na załączonym obrazku.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Niekoniecznie. Tylko się rozejrzyj,ile tu owiec pod tytułem "jaki kupić obiektyw na ślub za tydzień?".Jeden uprze się i jakiś kupi,drugi wymięknie i rozejrzy się za fotografem,a tu proszę nie trzeba daleko szukać,na forum ich bez liku,niektórzy nawet "pozycjonują" wątki galeriowe![]()
obrazek zamieniony linkiem
Dzięki![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
na 333 nie podobają mi się kolory skóry na twarzach oraz coś czego nienawidzę - niedokładne maskowanie!
pkt 8 regulaminu
Czyli wolisz, jak już siedzisz na forum, napisać wywód nie na temat zamiast spełnić prostą prośbę? Najs. Miło wiedzieć że moderator służy pomocą jak jest taka potrzeba.
Wolę się dowiedzieć przyczyn danej prośby. Za mało (znaczy nic) mi tu płacą bym w podskokach wykonywał wszystko co użytkownicy sobie życzą.
Zawsze do usług o ile ktoś nie myli moderatora ze służącym. Nie płacisz, to nie wymagaj ani nie narzekaj na jakość obsługi.Miło wiedzieć że moderator służy pomocą jak jest taka potrzeba.