Już śpieszę z wyjaśnieniami, płacę za hosting i mam określony limit transferu, teraz rozumiesz? Mógłbyś czasami po prostu pomóc czy zawsze musisz pofilozofować?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Widzę że Vitez się obraził, czy mógł bym w takim razie poprosić uprzejmie któregoś z pozostałych moderatorów o zamianę ostatniego zdjęcia na link, albo, jeżeli to za dużo roboty to skasowanie przynajmniej? Nie linkuję tu zdjęć z własnej domeny tylko wrzucam na imageshacka z konkretnej przyczyny opisanej wyżej, serio, Panowie, pomóżcie, plizz.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To widocznie zależy też od tego czyj wzrok. Jak zaczynałem, starałem się żeby zdjęcie przede wszystkim miało odpowiednią rozpiętość tonalną i nie mogłem zrozumieć czemu mi się nie podoba, skoro w cieniach i światłach jest wszystko widoczne, okazało się że właśnie to mi się nie podoba, obrazek, zamiast nasycony, mięsisty i kontrastowy był mdły. Co kto lubi.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 29-09-2010 o 22:32 Powód: Automerged Doublepost
hmm fajnie ze pozwolił Ci na pokazywanie zdjęć, miałem raz europosła i kilku lokalnych ale juz na starcie poprosili o nie robienie im zdjecwypytywali o nazwisko.. agencje prasowe itp
tak wiec nawet w ich strone nie patrzyłem
![]()
jedno chłopaki mam pytanie, po co pokazujecie tutaj zdjęcia skoro i tak nie bierzecie zadnych spostrzezen pod uwage ?
przeciez nikt nie mowi, że fota na ktorej nie ma czarnych plam ma byc mało kontrastowa...
ochajtajsie