Pank ciężko mi to powiedzieć ale jako totalny fotoJózek podobają mi się kadry i czysta obróbka.
Pank ciężko mi to powiedzieć ale jako totalny fotoJózek podobają mi się kadry i czysta obróbka.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Jak widać,bez teksturowego szmelcu też można
...z korzyścią dla samych zdjęć.
Nie dodaję w reportażu teksturowego szmelcu.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
dobrze to określiłeś. zdecydowanie wolę Twój plener, aniżeli szmelc, znaczy sie plener ;-)
Może byś pokazał zdjęcie, które miałeś wsadzić do battla? Nie ukrywam, że jestem ciekaw.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Zdjęcie które miałem wstawić do battla z prozaicznej przyczyny permanentnego braku czasu jest na razie tylko w mojej głowie![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wydawało mi się, że próbowałeś zdjęcie wysłać ale posty zniknęły więc nie ma się na co powołać. Ja też mam permanentny brak czasu co nie znaczy, że codziennie nie patrzę w gwiazdy. Parę osób się spóźniło możemy zrobić dogrywkę.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
W końcu wysłałem zdjęcie, ale zastępcze.