Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Cały czas te okropne maski...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A TU to już na maxa zalatuje wycinanką... Albo maskuj solidnie, albo w ogóle.
Ostatnio edytowane przez micles ; 18-08-2010 o 21:35 Powód: Automerged Doublepost
Ostatnio edytowane przez pank ; 18-08-2010 o 21:36 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
246 jest świetne. Może bym trochę szerzej wykadrował, albo węziejW każdym razie jest bardzo dobre.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
No sory, ale twarz Pana Młodego wygląda prawie jak z komiksu...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Pokaż surowe to się odczepię.
A 248 i krawędź głowy?
A 251 i krawędź lewego ucha?
A 252 i krawędzie nóg?
A 253 i krawędź lewej dłoni lewej pani?
257 i krawędź całego garnituru?
258 i drzewa - żenada. Czasami trzeba zrezygnować z ciemnego nieba i zostawić tak jak jest. Albo lepiej zrobić maskę. Zblurować czy coś.
Następne posty też bogate w takie kwiatki. Ręce opadają.
Oj Micles, Micles, opadają, owszem. Zdjęcia jakieś widziałeś? Te drzewa to nie maska, reszty nie chciało mi się sprawdzać, wybacz.