Ostatnie w ramach dżołku całkiem ciekaweWstawiaj częściej fotki bo nie ma co oglądać :P
Ostatnie w ramach dżołku całkiem ciekaweWstawiaj częściej fotki bo nie ma co oglądać :P
hehehe
skojarzyło mi się z takim skeczem MP - człowiek z magnetofonem w nosie.
Ciekawa by była wersja stereo
Jakie serio? Proszę cię.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No na serio w sensie że będzie w albumie.
Oczywiście że będzie w albumie, a gdzie miało by być?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Szacun, że masz pary, którym takie coś się podoba.
Wystarczy odrobina poczucia humoru.
Są jeszcze na moście gdańskim, robiłem tam kilka klatek z tego pleneru ale nawet nie pokazuję, jak byliśmy na zdjęciach to w kolejce czekały 2 następne pary a my też musieliśmy poczekać bo już ktoś robił, masakra.