Strona 113 z 228 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ale nie zmienia to faktu, że panna młoda wyszła dość niekorzystnie...
    To nie jest fakt, to Twoja, subiektywna opinia. Moja jest wręcz przeciwna.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

OK, to teraz zabawmy się w drugą stronę Napisz proszę, dlaczego uważasz że wyszła korzystnie?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale ja niczego nie muszę pisać bo pokazałem zdjęcie. To nie jest ujęcie "beauty" chciałem żeby kadr był trochę bardziej "mięsisty" i plastyczny i pod tym kątem je obrabiałem.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale ja niczego nie muszę pisać bo pokazałem zdjęcie. To nie jest ujęcie "beauty" chciałem żeby kadr był trochę bardziej "mięsisty" i plastyczny i pod tym kątem je obrabiałem.
    I tu się zgadzam w 100%. Skoro założenie było takie, że ma być horror to po kiego grzyba robić beauty?
    Widzieliście kiedyś horror żeby wszyscy w nim byli piękni i dobrze doświetleni?
    ... no chyba, że taki pseudo horror XXX
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Troche to nie fair. Od innych chciałbyś usłyszeć dlaczego się np. nie podoba, a sam nie powiesz dlaczego Tobie się coś tam podoba?

Horror, horrorem. Ale raczej żadna panna młoda nie chciałaby mieć pamiątki, na której wygląda za przeproszeniem paskudnie.
    Przecież w horrorach zawsze były sexy blondynki a brzydcy byli Ci co je gonili

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Ale tylko do czasu jak je dogonili
    Co do foty to ja wiem; moda, kicz jak zwał tak zwał - jeśli młodzi chcą sesję w takim stylu jaką zaproponował pank to ich sprawa. Pewnie, że można dać jeszcze klasyczne zdjęcia i pank pewnie je daje ale sesyjka z klimatem mi się*widzi
    A po latach już będą oglądać tylko te na których PM jest piękna
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

Ja się do sesji nie przyczepiam jako tako. tylko na tym konkretnym zdjęciu, panna młoda wyszła...no jakby to micles robił no

Miasto
    wawa

Domyślnie

Troche to nie fair. Od innych chciałbyś usłyszeć dlaczego się np. nie podoba, a sam nie powiesz dlaczego Tobie się coś tam podoba?

Horror, horrorem. Ale raczej żadna panna młoda nie chciałaby mieć pamiątki, na której wygląda za przeproszeniem paskudnie.
    Ale ja już wszystko napisałem, chciałem zrobić prawie 3D i zrobiłem, nie uważam żeby PM wyszła paskudnie ale jak masz inne zdanie chętnie wysłucham argumentów. Co mam jeszcze napisać, wyszła jak chciałem żeby wyszła bo całe zdjęcie jest obrabiane tak a nie inaczej.

Domyślnie

Nie podoba mi się proporcja PM. Wygląda jak karzeł.
    Nie podoba mi się kolor sukni, wygląda jakby wcześnej pływała w błocie.
    Nie podoba mi się kolor skóry na twarzy i dekolcie, wygląda jakby przyspała na solarce.
    Nie podoba mi się kontrast koloru skóry na rękach w stosunku do koloru na twarzy/dekolcie. Wygląda jakby była dwukolorowa.
    Nie podoba mi się cień jej ręki za jej głową. Wygląda jakby ktoś chciał jej zrobić rogi do zdjęcia.

Nie podoba mi się to, że praktycznie osób nie widać. Brak szczegółu itd. Ale to problem ogniskowej/odlłegłości i rozumiem, że tak miało być więc do tego się nie przyczepiam

Miasto
    wawa

Domyślnie

A jaki, przepraszam, ma być kolor sukni poniewieranej w starej fabryce? Po to z narażeniem życia właziłem na jakąś spróchniałą framugę żeby właśnie złapać takie proporcje między młodymi bo pasowało mi to do tego konkretnego ujęcia. Z resztą co ja Ci tu będę tłumaczył, zdjęcie jakie jest każdy widzi, jest czytelnie, nie ma problemu z interpretacją. Po prostu nie podszedł Ci klimat i tyle, gdybym zrobił to tak jak piszesz, powstało by zupełnie coś innego a nie to było moją intencją.

Strona 113 z 228 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów