Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja się do sesji nie przyczepiam jako tako. tylko na tym konkretnym zdjęciu, panna młoda wyszła...no jakby to micles robił no![]()
Nie podoba mi się proporcja PM. Wygląda jak karzeł.
Nie podoba mi się kolor sukni, wygląda jakby wcześnej pływała w błocie.
Nie podoba mi się kolor skóry na twarzy i dekolcie, wygląda jakby przyspała na solarce.
Nie podoba mi się kontrast koloru skóry na rękach w stosunku do koloru na twarzy/dekolcie. Wygląda jakby była dwukolorowa.
Nie podoba mi się cień jej ręki za jej głową. Wygląda jakby ktoś chciał jej zrobić rogi do zdjęcia.
Nie podoba mi się to, że praktycznie osób nie widać. Brak szczegółu itd. Ale to problem ogniskowej/odlłegłości i rozumiem, że tak miało być więc do tego się nie przyczepiam![]()
A jaki, przepraszam, ma być kolor sukni poniewieranej w starej fabryce? Po to z narażeniem życia właziłem na jakąś spróchniałą framugę żeby właśnie złapać takie proporcje między młodymi bo pasowało mi to do tego konkretnego ujęcia. Z resztą co ja Ci tu będę tłumaczył, zdjęcie jakie jest każdy widzi, jest czytelnie, nie ma problemu z interpretacją. Po prostu nie podszedł Ci klimat i tyle, gdybym zrobił to tak jak piszesz, powstało by zupełnie coś innego a nie to było moją intencją.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Eeee tam pitolicie ;-) Zdjecie dobre, obrobka adekwatna do miejsca i klimatu.
Czy sie obroni za pare lat czy nie, czas pokaze.
Jedyna rzecz do ktorej mozna sie przyczepic to malo przekonujaca gra modeli, miny jakies takie spokojne maja... pan mlody ma taka mine ze nie za bardzo wiadomo czy chce ja zjesc czy przybic piatke... Podobnie z reszta bylo juz przy sesji o zuych misiach, wiec albo pank trafia na kiepskich aktorow albo nie zwraca na to uwagi.
To sa tylko ludzie , a nie aktorzy i bóg wie kto , jak każdy porobi trochę ślubów i plenerów to zrozumie że ambicje zrobienia na cacy czegoś takiego można schować do kieszeni bo wszystkiego od wszystkich wymagać nie można ;]
no comment...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
No to ja im sugeruje , gdzie stanąć , ewentualnie gdzie patrzeć , ale jak mam im powiedzieć jak mają patrzeć ? Spróbuj a zobaczysz po prostu o co chodzi. Na moje oko 1 na 5 par , albo jedna z osób w parze , potrafi się wczuć w plener i te "pozorowane" sytuacje , dzięki czemu jest naturalnie.
no comment...
I znowu masz racje, mi nie chodzilo o miny i spojrzenia typu Derek Zoolander ;-)
Raczej cos w stylu: "zrob zla mine bo chcesz zrobic kuku PM"
W kazdym badz razie sorry za OT, juz koncze.