Strona 112 z 225 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162212 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 111 do 1 120 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Troche to nie fair. Od innych chciałbyś usłyszeć dlaczego się np. nie podoba, a sam nie powiesz dlaczego Tobie się coś tam podoba?

Horror, horrorem. Ale raczej żadna panna młoda nie chciałaby mieć pamiątki, na której wygląda za przeproszeniem paskudnie.
    Przecież w horrorach zawsze były sexy blondynki a brzydcy byli Ci co je gonili
    Ale ja już wszystko napisałem, chciałem zrobić prawie 3D i zrobiłem, nie uważam żeby PM wyszła paskudnie ale jak masz inne zdanie chętnie wysłucham argumentów. Co mam jeszcze napisać, wyszła jak chciałem żeby wyszła bo całe zdjęcie jest obrabiane tak a nie inaczej.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ja się do sesji nie przyczepiam jako tako. tylko na tym konkretnym zdjęciu, panna młoda wyszła...no jakby to micles robił no

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Nie podoba mi się proporcja PM. Wygląda jak karzeł.
    Nie podoba mi się kolor sukni, wygląda jakby wcześnej pływała w błocie.
    Nie podoba mi się kolor skóry na twarzy i dekolcie, wygląda jakby przyspała na solarce.
    Nie podoba mi się kontrast koloru skóry na rękach w stosunku do koloru na twarzy/dekolcie. Wygląda jakby była dwukolorowa.
    Nie podoba mi się cień jej ręki za jej głową. Wygląda jakby ktoś chciał jej zrobić rogi do zdjęcia.

Nie podoba mi się to, że praktycznie osób nie widać. Brak szczegółu itd. Ale to problem ogniskowej/odlłegłości i rozumiem, że tak miało być więc do tego się nie przyczepiam

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

A jaki, przepraszam, ma być kolor sukni poniewieranej w starej fabryce? Po to z narażeniem życia właziłem na jakąś spróchniałą framugę żeby właśnie złapać takie proporcje między młodymi bo pasowało mi to do tego konkretnego ujęcia. Z resztą co ja Ci tu będę tłumaczył, zdjęcie jakie jest każdy widzi, jest czytelnie, nie ma problemu z interpretacją. Po prostu nie podszedł Ci klimat i tyle, gdybym zrobił to tak jak piszesz, powstało by zupełnie coś innego a nie to było moją intencją.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Eeee tam pitolicie ;-) Zdjecie dobre, obrobka adekwatna do miejsca i klimatu.

Czy sie obroni za pare lat czy nie, czas pokaze.

Jedyna rzecz do ktorej mozna sie przyczepic to malo przekonujaca gra modeli, miny jakies takie spokojne maja... pan mlody ma taka mine ze nie za bardzo wiadomo czy chce ja zjesc czy przybic piatke... Podobnie z reszta bylo juz przy sesji o zuych misiach, wiec albo pank trafia na kiepskich aktorow albo nie zwraca na to uwagi.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To sa tylko ludzie , a nie aktorzy i bóg wie kto , jak każdy porobi trochę ślubów i plenerów to zrozumie że ambicje zrobienia na cacy czegoś takiego można schować do kieszeni bo wszystkiego od wszystkich wymagać nie można ;]
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    To sa tylko ludzie , a nie aktorzy i bóg wie kto
    Aktor to nie ludź? :] Jeśli to prawda, zaczynam rozumieć skad niektórzy aktorzy spotykają się z takim bałwochwalczym uwielbieniem.
    Sorki za offtop.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

To sa tylko ludzie , a nie aktorzy i bóg wie kto , jak każdy porobi trochę ślubów i plenerów to zrozumie że ambicje zrobienia na cacy czegoś takiego można schować do kieszeni bo wszystkiego od wszystkich wymagać nie można ;]
    Owszem ale wydaje mi sie ze jednak do pewnego stopnia mozna podyktowac, zasugerowac modelowi taka a nie inna mine. W koncu przeciez na ustawiacie ludzi wedle wlasnego zamyslu...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yanovitz Zobacz posta
    Owszem ale wydaje mi sie ze jednak do pewnego stopnia mozna podyktowac, zasugerowac modelowi taka a nie inna mine. W koncu przeciez na ustawiacie ludzi wedle wlasnego zamyslu...
    No to ja im sugeruje , gdzie stanąć , ewentualnie gdzie patrzeć , ale jak mam im powiedzieć jak mają patrzeć ? Spróbuj a zobaczysz po prostu o co chodzi. Na moje oko 1 na 5 par , albo jedna z osób w parze , potrafi się wczuć w plener i te "pozorowane" sytuacje , dzięki czemu jest naturalnie.
    no comment...

Domyślnie

No to ja im sugeruje , gdzie stanąć , ewentualnie gdzie patrzeć , ale jak mam im powiedzieć jak mają patrzeć ? Spróbuj a zobaczysz po prostu o co chodzi. Na moje oko 1 na 5 par , albo jedna z osób w parze , potrafi się wczuć w plener i te "pozorowane" sytuacje , dzięki czemu jest naturalnie.
    I znowu masz racje, mi nie chodzilo o miny i spojrzenia typu Derek Zoolander ;-)

Raczej cos w stylu: "zrob zla mine bo chcesz zrobic kuku PM"

W kazdym badz razie sorry za OT, juz koncze.

Strona 112 z 225 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162212 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów