Strona 105 z 228 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ernest_DLRS Zobacz posta
    MO,SB,ZOMO, inwigilacja, wszechobecne kolejki, ehhh, stare dobre czasy.
    Patrząc na to ile masz lat...to pamiętać tego raczej nie możesz...a pisząc "stare dobre czasy" miałem na myśli tez i to że wtedy to ja miałem 26lat... i chętnie postałbym jeszcze w kolejce po farby byle je mieć znowu. Teraz nie ma SB, ZOMO, MO, inwigilacji i kolejek i co? lepiej?

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Teraz nie ma SB, ZOMO, MO, inwigilacji i kolejek i co? lepiej?
    Zmieniły się skróty i ich rozwinięcia, wzrosła tez ilość tych skrótów. Inwigilować teraz jest dużo łatwiej niż wtedy, a braki kolejek polecam sprawdzić w dowolnym supermarkecie w piątek wieczorem. Proponuję również zwrócić uwagę na ilość ludzi, którzy zastanawiają się czy kupić pół kostki margaryny i cały chleb, czy może jednak całą kostkę margaryny i pół chleba, bo na więcej ich nie stać.

A żeby nie było offtopicznie (piękne słowo), to jakbyś Pank potrzebował jakieś siedzące w epoce, stare obiektywy, to mam ich kilka. Mam też przejściówkę z dandelionem. Mogę pożyczyć...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Zmieniły się skróty i ich rozwinięcia, wzrosła tez ilość tych skrótów. Inwigilować teraz jest dużo łatwiej niż wtedy, a braki kolejek polecam sprawdzić w dowolnym supermarkecie w piątek wieczorem. Proponuję również zwrócić uwagę na ilość ludzi, którzy zastanawiają się czy kupić pół kostki margaryny i cały chleb, czy może jednak całą kostkę margaryny i pół chleba, bo na więcej ich nie stać.
    Jest taki ładny zwrot, który zaczyna się na "p" a kończy "na Chopinie"

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Patrząc na to ile masz lat...to pamiętać tego raczej nie możesz...a pisząc "stare dobre czasy" miałem na myśli tez i to że wtedy to ja miałem 26lat... i chętnie postałbym jeszcze w kolejce po farby byle je mieć znowu. Teraz nie ma SB, ZOMO, MO, inwigilacji i kolejek i co? lepiej?
    Każdy miał albo będzie miał „stare dobre czasy” Ja tam do swoich chyba bym nie chciał wracać. Nie za specjalnie mnie ciągnie do czasów, w których aby pojechać do Pragi trzeba było wystąpić o paszport. I pomimo że stało w nim Wsie kraje mira to Berlin Zachodni się już nie łapał i trzeba było mieć inny paszport a nie każdy dostawał. Książeczki walutowe aby kupić sto marek czy konto A, na którym trzeba było rok trzymać dewizy aby je legalnie wywieźć za Odrę. Nie bardzo miałbym ochotę na ponowne odklepanie dwóch lat w wojsku. Nie powiem było fajnie ale wątroba już nie ta. I aby nie było OT to jak w 1988 roku otwierałem działalność gospodarczą i nie dałem łapówki w jakimś inspektoracie do spraw jakiś to dostałem pozwolenie ale bez prawa do używania formaliny co w zasadzie wykluczało wykonywanie kolorowych zdjęć na tak zwanym papierze Foton kolor. Całe szczęście, że rok później cały ten debilny układ poszedł się j... I niech nie wraca. Ja tam nie tęsknię.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Patrząc na to ile mam lat, dziękuję rodzicom że nie urodziłem się wcześniej. Wystarczą mi opowieści rodziców, rodziny... Teraz nie ma powyższych, co nie znaczy że jest idealnie.
    Koniec OT.
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ja to w sumie bym chciał ciutek wcześniej. Jeżdżenie tramwajem nie będąc w tramwaju i te klimaty...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Wrzucę coś, musi być jakieś życie na osiedlu.
    265.
    266.
    267.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Zdjęcia bardzo marne jeśli chodzi o obróbkę. Tak zwana kicha. Ale zaintrygował mnie Dt w tv w sumie fajnie to tam wstawiłeś.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mi tam pasi tylko ciekaw jestem czy ze spranymi bardziej kolorami nie bylo by lepiej. Bo tak troche hmm za ladne , za ostre.
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ze seria fajna to już pisałem. Tak z czepiania się To meczy mnie czy 265 nie leci w prawo? Na ostatnich trzech planem pierwszym staje się sukienka - piękne kolory trochę w opozycji do całego klimatu i zamyslu. Każdy jednak inaczej pamięta PRL i trudno wszystkim dogodzic. Pomyslalbym może nad większa ilością eksponatów. Trochę pusto. No ale skąd je teraz wziąć
    Jak masz coś jeszcze to wklejaj!

Strona 105 z 228 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155205 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów