Uważaj, bo jeszcze trafisz na http://photoshopdisasters.blogspot.com/
Kawał dobrej roboty, z trochę mniejszym kawłem niedociągnięć. Aczkolwiek "normalni odbiorcy" w większości nie zauważą ani jednego z nich, także spoko :P
Uważaj, bo jeszcze trafisz na http://photoshopdisasters.blogspot.com/
Kawał dobrej roboty, z trochę mniejszym kawłem niedociągnięć. Aczkolwiek "normalni odbiorcy" w większości nie zauważą ani jednego z nich, także spoko :P
A, se jeszcze zamieszcze:
264.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ale za to tramwaj odpowiedni jest.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A w PRLu to były jasne stałki w PL dostępne? Nie zapominaj też o tym aspekcie :P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ŁĄCZENIE e^x WPISU!!!
Ręka pana młodego słabo wyszła...
Ostatnio edytowane przez micles ; 24-03-2010 o 01:18 Powód: Automerged Doublepost
Dziwnie wyszlo to dopalenie fleshem w polaczeniu z tekstura, jakby splaszczylo cale zdjecie.
A czemu miały by nie być? Trochę z innej branży, ale moi rodzice sprowadzali sobie pędzle i farby talensa z zachodu bo polskimi podobno nie dało się pracować a nie byliśmy ani bogci ani nie mieliśmy rodziny za granicą więc podejrzewam że profi fotografowie jakoś ten sprzęt sprowadzali. Tak apropo pędzli dygresja, to dziecięciem będąc jak siedziałem sam w domu to stwierdziłem że coś strasznie poszarpane i nie równe te pędzelki talensa, wziąłem nożyczki i je wszystkie równiutko przyciąłem. Rodzice jakoś nie byli zadowoleni.
No ba, to prawda, choc w Szczecinie mozna trafic jeszcze ten zabytkowy - z drewnianymi siedzeniami, chyba wyjezdza w niedziele kilka razy
No ale wiem, wiem, tak mozna ciagnac w nieskonczonosc.
Tak jak Czacha napisal - juz drugi raz tak dopalasz lampa ze troche to sie odbija na calosci zdjecia. Gdyby tam nawet wyszla czarna plama z braku swiatla (na plaszczu) to nie byloby chyba tak tragicznie? No ale nie ja tam bylem wiec tak tylko sie madrze
W kazdym razie te obrazki troche irytuja - choc pewnie klienci ich nawet nie widza![]()
byly jasne szkla, byly .. ale z cala pewnoscia kosztowaly wiecej niz pedzle, nie mowiac juz nic o ich dostepnosci ktora byla bliska zeru, zwlaszcza w czasach komuny
http://www.canon.com/camera-museum/camera/lens/
A nasi towarzysze radzieccy czy tam niemieccy nie produkowali jasnych szkieł?