Strona 103 z 228 PierwszyPierwszy ... 35393101102103104105113153203 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 021 do 1 030 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    O, przeoczyłem flagi w odbiciu, dzięki.
    Uważaj, bo jeszcze trafisz na http://photoshopdisasters.blogspot.com/

Kawał dobrej roboty, z trochę mniejszym kawłem niedociągnięć. Aczkolwiek "normalni odbiorcy" w większości nie zauważą ani jednego z nich, także spoko :P

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

A, se jeszcze zamieszcze:
    264.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

gdybys jeszcze Trabanta wkleil w pg rog

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale za to tramwaj odpowiedni jest.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A w PRLu to były jasne stałki w PL dostępne? Nie zapominaj też o tym aspekcie :P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ŁĄCZENIE e^x WPISU!!!

Ręka pana młodego słabo wyszła...
    Ostatnio edytowane przez micles ; 24-03-2010 o 01:18 Powód: Automerged Doublepost

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Dziwnie wyszlo to dopalenie fleshem w polaczeniu z tekstura, jakby splaszczylo cale zdjecie.

Miasto
    wawa

Domyślnie

A czemu miały by nie być? Trochę z innej branży, ale moi rodzice sprowadzali sobie pędzle i farby talensa z zachodu bo polskimi podobno nie dało się pracować a nie byliśmy ani bogci ani nie mieliśmy rodziny za granicą więc podejrzewam że profi fotografowie jakoś ten sprzęt sprowadzali. Tak apropo pędzli dygresja, to dziecięciem będąc jak siedziałem sam w domu to stwierdziłem że coś strasznie poszarpane i nie równe te pędzelki talensa, wziąłem nożyczki i je wszystkie równiutko przyciąłem. Rodzice jakoś nie byli zadowoleni.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale za to tramwaj odpowiedni jest.
    No ba, to prawda, choc w Szczecinie mozna trafic jeszcze ten zabytkowy - z drewnianymi siedzeniami, chyba wyjezdza w niedziele kilka razy

No ale wiem, wiem, tak mozna ciagnac w nieskonczonosc.
    Tak jak Czacha napisal - juz drugi raz tak dopalasz lampa ze troche to sie odbija na calosci zdjecia. Gdyby tam nawet wyszla czarna plama z braku swiatla (na plaszczu) to nie byloby chyba tak tragicznie? No ale nie ja tam bylem wiec tak tylko sie madrze

W kazdym razie te obrazki troche irytuja - choc pewnie klienci ich nawet nie widza

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

byly jasne szkla, byly .. ale z cala pewnoscia kosztowaly wiecej niz pedzle, nie mowiac juz nic o ich dostepnosci ktora byla bliska zeru, zwlaszcza w czasach komuny

http://www.canon.com/camera-museum/camera/lens/

Miasto
    wawa

Domyślnie

A nasi towarzysze radzieccy czy tam niemieccy nie produkowali jasnych szkieł?

Strona 103 z 228 PierwszyPierwszy ... 35393101102103104105113153203 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów