Pank, ostatnie mega wypaśne. obróbka super
Pank, ostatnie mega wypaśne. obróbka super
264.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Dziargi masz jednakowe na wszystkich zdjęciach. Ale Pałac fajnie wyszedł. W odróżnieniu od poprzedniego. Jak dla mnie zbyt centralnie i leci w prawo. Ale wiadomo jak to w klubie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
263 jest świetne! I te kominy za oknem!! Super. Plakat nad kuchenką trochę przeszkadza. Poza tym nie mam zastrzeżeń. Chociaż wnętrze bardziej przypomina jakąś melinę, niż dom przeciętnego Kowalskiego z lat '80tych (:
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
podoba mi sie 263, ale wyjatkowo musze sie zgodzic z Miclesem odnosnie panujacej 'pustki'. przydal by sie garnek, talerz, szklanka aby miejsce nabralo zycia
co do obrobki - maniera wrzucania wszedzie i na wszystko tej samej tekstury juz mi sie przejadla, zaczyna zajezdzac kiczem i o ile w kuchni jest jeszcze do przyjecia, to na zdjeciach z 'pleneru' za bardzo rzuca sie w oczy - Piotr, wymysl cos innego, bo zaczyna byc nudno![]()
264. Czy ten efekt lustrzanego odbicia w wodzie z różnymi kolorami flag między słupami też jest zamierzony?
Jestem użytkownikiem aparatów, obiektywów, lamp byłskowych marki Canon oraz statywu marki Manfrotto.
O, przeoczyłem flagi w odbiciu, dzięki.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
263 i 264 fajne. narazie 263 ma najfajniejszy klimat prl-owski
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Te dwa budynki po bokach można też wyciąć.