Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: moj nowy 70-200 4 L

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    Canon nic nie dołącza jako gratis - no chyba ze to jest BF/FF
    Nie gadaj, czasami dolacza jeszcze gratisowe mydlo

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    A w praktyce nie próbowałeś fotografować tym szkłem sport odbywający się w hali sportowej? Do uprawiania sportu trzeba jednak zwykle trochę światła, aż mi się wierzyć nie chce, że z takiego obietywu (mimo że f=4 a nie 2.8 ) nic się nie da wycisnąć
    Da sie wycisnac, ale po co jak mozna miec swietna wymowke zeby kupic F/2.8 ?
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    A w praktyce nie próbowałeś fotografować tym szkłem sport odbywający się w hali sportowej? Do uprawiania sportu trzeba jednak zwykle trochę światła, aż mi się wierzyć nie chce, że z takiego obietywu (mimo że f=4 a nie 2.8 ) nic się nie da wycisnąć
    Wszystko zależy od hali i od oświetlenia, ale w 90% przypadków f4 przy ISO800 nie wystarcza (mówimy o sportach dynamicznych gdzie trzeba zamrozic ruch). Generalnie do hali najlepszy zestaw to jasne stałki np 85/1.8, 135/2.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie zwazajac na cynizm niektorych. Dalej sadze, ze kupie 70-200/4L, gdyz widzialem wiele dobrych fotek z tego szkla. Rowniez testy i opinie na innych forach sa b. pozytywne. Sadze, ze w tym przypadku trudno jest trafic na kiepski egzemplarz.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów