Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: moj nowy 70-200 4 L

Domyślnie

Sorry -ale patrzac na te fotke to raczej zrobiles anyt-reklame tego szkla! Znam ten obiektyw i przerazony jestem jak je trafiles z ostroscia...
    Uszczelka...? To jest sprzet "amatorski" wiec uszczelki firma Canon nie przewiduje. Niestety - cala polityka Canona....

To szklo jest zacne o ile nie uzywasz go do sportu i w ciemnych warunkach.
    W sumie doskonaly obiketyw, ale przyklad straszny

Sakwy na szkla. Zgodze sie z Vitezem - dodatek dla lepszego poczucia klienta Calkowicie zbedny jesli uzywasz miekkich toreb.

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    .....To szklo jest zacne o ile nie uzywasz go do sportu i w ciemnych warunkach.
    W sumie doskonaly obiketyw, ale przyklad straszny

Sakwy na szkla. Zgodze sie z Vitezem - dodatek dla lepszego poczucia klienta Calkowicie zbedny jesli uzywasz miekkich toreb.
    Rozumiem, że mówimy o sportach halowych, bo na zewnątrz używam go z powodzeniem :-). Co do sakw, to miałem na myśli dalsze podróże, podzczas których zabezpieczam sprzęt najlepiej jak się da. Podczas focenia oczywiście szkła mam w torbie w przegrodkach bez żadnych dodatkowych zabezpieczeń.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Domyślnie

Oczywiscie, ze myślałem o halach
    co do podrózy to tez oczywiscie, ze sie przydaja

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja tak bardzo chce kupic te szklo, a tu takie zdjecie ...a fee. Zgadzam sie z iczkiem. Jak to jest "super" to ja go nie kupuje. Znowu sie cholera nabiore jak przy kupnie 17-40, ktore oddalem. Moze ktos ma cos lepszego z tego obiektywu? A moze jest felerny? czyzbym mial zbyt wielkie oczekiwania wobec kazdej "L"-ki. Choc widzialem lepsze fotki z "L"-ek - i nic z tego nie rozumiem!
    Moze na te szklo tez trzeba wprowadzic watek o numerach seryjnych?
    Ostatnio edytowane przez Szymański Adam ; 08-06-2005 o 18:53

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szymański Adam
    czyzbym mial zbyt wielkie oczekiwania wobec kazdej "L"-ki. Choc widzialem lepsze fotki z "L"-ek - i nic z tego nie rozumiem!
    Rozumiemy Twój żal z powodu pechowego 17-40, jednak zepsuta reputacja odnośnie Lek tyczy się wyłącznie L'ek szerokokątnych, odnośnie dłuższych ogniskowych nie musisz się martwić i obawiać.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Pozatym to nie jest tak ze wszystkie sa nedzne. To raczej poszczegolne egzemplarze ktore gdzies tam kraza po rynku sa felerne.
    ...

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

A ja tak bardzo chce kupic te szklo, a tu takie zdjecie ...a fee. Zgadzam sie z iczkiem. Jak to jest "super" to ja go nie kupuje.
    Adam, NIE KUPUJ!!!!
    Powaznie, dlugie toto, ciezkie, syfiasto biale, oslona przeciwsloneczna sie nie komponuje - czarna!!!, zdjec samo nie chce robic, ze o dobrych nie wspomne. NAPRAWDE NIE WARTO.

CYNIG
    (szczesliwy posiadacz tego obiektywu - 70-200/4L)

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

czyzbym mial zbyt wielkie oczekiwania wobec kazdej "L"-ki. Choc widzialem lepsze fotki z "L"-ek - i nic z tego nie rozumiem!
    Moze te lepsze fotki byly dlatego lepsze, bo byly zrobione przez lepszych fotografow? Jesli tak, to mam dla ciebie kiepskie wiesci - "tego" za zadne pieniadze nie kupisz... nawet do najdrozszych szkiel Canon nie dolacza "tego" jako gratis.

Domyślnie

Canon nic nie dołącza jako gratis - no chyba ze to jest BF/FF

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Rozumiem, że mówimy o sportach halowych, bo na zewnątrz używam go z powodzeniem . Co do sakw, to miałem na myśli dalsze podróże, podzczas których zabezpieczam sprzęt najlepiej jak się da. Podczas focenia oczywiście szkła mam w torbie w przegrodkach bez żadnych dodatkowych zabezpieczeń.
    A w praktyce nie próbowałeś fotografować tym szkłem sport odbywający się w hali sportowej? Do uprawiania sportu trzeba jednak zwykle trochę światła, aż mi się wierzyć nie chce, że z takiego obietywu (mimo że f=4 a nie 2.8 ) nic się nie da wycisnąć

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów