Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Czy 350d wyda w sporcie?

Domyślnie

Tez mam 350D i nie narzekam poprzednio miałem pro1 i też nie narzekałem... Najłatwiejsza wymówka to kiepski sprzęt a wielu sobie jednak na tym sprzęcie radzi... Pewnie że fajnie miec 1D i torbe Lek ale od czegoś każdy zaczynał więc jak kupisz to 350D to napewno będziesz zadowolony.

Dopiero zaczyna Awatar JAZ
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piootrek Zobacz posta
    Więc dzięki panowie już zdecydowałem się
    To będziesz trenował koordynację ręka-oko w pojedynczych strzałach.
    Seryjne są zbyt wolne dla akrobacji rowerowych. (ja sprawdziłem na skokach koni przez przeszkody).
    Jeśli wybrałeś 350D to przed tobą kolejne stopnie wtajemniczenia: używany 40D, a później może nawet sam 1D MKIII. (10 klatek/s będzie w sam raz) :-)
    Ostatnio edytowane przez JAZ ; 06-08-2008 o 12:55
    350D + grip, EF-S17-85 IS, EF70-200/2.8L IS, 580EX,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JAZ Zobacz posta
    To będziesz trenował koordynację ręka-oko w pojedynczych strzałach.
    Seryjne są zbyt wolne dla akrobacji rowerowych. (ja sprawdziłem na skokach koni przez przeszkody).
    Jeśli wybrałeś 350D to przed tobą kolejne stopnie wtajemniczenia: używany 40D, a później może nawet sam 1D MKIII. (10 klatek/s będzie w sam raz) :-)
    Boże ale bzdura!!! Miałem 350D i bez problemu robiłem nim koszykówkę, Używałem 30D i było lepiej ale czy aż taka różnica? Nie wydaje mi się. Teraz robię 5D który ma ponoć słaby AF tylko 3fps i też nie mam ŻADNEGO problemu. A robię całą masę sportu, różne dyscypliny.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    Boże ale bzdura!!! Miałem 350D i bez problemu robiłem nim koszykówkę, Używałem 30D i było lepiej ale czy aż taka różnica? Nie wydaje mi się. Teraz robię 5D który ma ponoć słaby AF tylko 3fps i też nie mam ŻADNEGO problemu. A robię całą masę sportu, różne dyscypliny.
    Bo forum nie czytasz! Zapuść sobie wyszukiwarkę, podedukuj się trochę i będziesz wiedział, że 5d nadaje się do sportu mniej niż końskie łajno do malowania ścian. Forum jest pełne mondrości i fotograficznych aksjomatów, trzeba tylko chcieć je znaleźć. Wiedza teoretyczna to podstawa!
    Ostatnio edytowane przez lempl ; 06-08-2008 o 13:32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Bo forum nie czytasz! Zapuść sobie wyszukiwarkę, podedukuj się trochę i będziesz wiedział, że 5d nadaje się do sportu mniej niż końskie łajno do malowania ścian. Forum jest pełne mondrości i fotograficznych aksjomatów, trzeba tylko chcieć je znaleźć. Wiedza teoretyczna to podstawa!
    Wiesz... ważniejsza dla mnie jest wiedza praktyczna ale pewnie się nie znam...

Uzależniony

Domyślnie

Pewnie, że się nie znasz! Zamiast jakieś tam zdjęcia robić lepiej byś forum poczytał!
    Na pewno nawet nie wiesz, że 5d nawet do ślubów jest za wolny. Tu masz wątek, czytaj i się ucz!
    http://canon-board.info/showthread.p...strzelno%B6%E6

Domyślnie

Jak dobrze że kolego już podjoł decyzje i pewnie już ma 350 siątke albo na nia czeka i ani mysli zaglądać teraz na forum tylko cieszy sie z nowego o niebo lepszego od swojego cyfraczka sprzętu ;]

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piootrek Zobacz posta
    Witam!
    Przymierzam się do kupna Canona 350d puki co ze standartowym kitem i moje pytanie brzmi czy da rade w fotografii sportowej? Mam pare lamp błyskowych, wcześniej miałem Fuji s9500 i było całkiem całkiem ale przyszedł czas na zmianę i dlatego chciałem się was poradzić.

PS. Jaki obiektyw byście polecili do tego aparatu, do sportu
    A co 350 D ma "wydać" w sporcie ???
    Cokolwiek miałby wydać, chyba nie wyda.

Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    A co 350 D ma "wydać" w sporcie ???
    Cokolwiek miałby wydać, chyba nie wyda.

Pozdrówka
    Jak to co? Zdjęcia ma wydać
    A to czy wyda dobre już bardziej zależy od naciskającego spust niż aparatu.

Początki nałogu
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

naprawde jak czytam niektóry wypowiedzi to mnie szlag trafia....

każdym aparatem można zrobić dobrą fotkę...
    Ja posiadam 350D-ze względów finansowych... i jakoś robie dużo zdjęć sportu(deskorolka, bike )-i do tego zdjęcia troche spokojne jak makro, architektura i krajobrazy. aparat działa wspaniale! ostrzy kiedy trzeba i jestem w pełni z niego zadowolony.

Wszystko zależy od naszych umiejętności...a sprzęt to tylko 10% zdjęcia...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów