Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Czy 350d wyda w sporcie?

Uzależniony

Domyślnie

Kurczę, czytam co piszecie i się zastanawiam jak 10lat temu ludzie sobie radzili z fotografowaniem sportowców. Jak się dobrze zastanowić, to fotografia sportowa jako dziedzina fotografii musiała być odkryta naprawdę niedawno!
    A na poważnie, 350d nie jest wcale tragiczny, ale do sportu wygodniejszy powinien być 20d, może Ci się uda go tanio znaleźć. Jeśli nie, to bierz 350d i rób zdjęcia!

Piootrek
    Guest

Domyślnie

podajecie mi aparaty które są strasznie drogie a robiłem fuji s9500 i troche juz mi sie możliwości skonczyły. Teraz takie pytanie lepszy jest 350d czy nikon d40?

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Obiektyw do sportu to pewnie najlepiej 70-200... chyba że te skoki to ma być dirt/street to wtedy coś szerokiego lub np. rybie oko
    350D

Uzależniony

Domyślnie

Jeśli nie chcesz wydawać dużo kasy, to spokojnie bierz 350d. Pomiędzy nim a kompaktem i tak jest przepaść
    I nie daj się zwariować, bo zaraz się okaże, że bez 1dmk3 i torby eLek lepiej w ogóle sobie odpuścić

Piootrek
    Guest

Domyślnie

Tylko jeszcze niech mi ktoś odpowie na pytanie czy 350d jest lepsze niż d40 nikona?

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misiaque Zobacz posta
    To 350D jest wolniejsze niż kompakt fuji? Bardzo, ale to bardzo trudno mi uwierzyć.
    No właśnie. Skoro gość daje radę kompaktem, to lustrem tym bardziej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piootrek Zobacz posta
    Tylko jeszcze niech mi ktoś odpowie na pytanie czy 350d jest lepsze niż d40 nikona?
    canon to lepsza firma niż nikon

Coś już napisał Awatar s..

Domyślnie

nie wiem jak tam z f/ps w 350D, ale z 300D na boks to sie raczej nie moglem wybrac, predzej na ryby :P, po zmianie na 40D problemy zniknely.
    2 puszki, pare sloikow i obgryzione jablko do pracy
    moje wypociny, moje studio - "trzy sześć studio", fotograf na ślub - wrocław

Dopiero zaczyna Awatar mateuszpk
    Miasto
    Lodz

Domyślnie

Mowia ze d40 to powiekszony kompakt Rozne opinie sie slyszy o tym aparacie, wiadomo tylko ze d60 jest praktycznie identyczne
    Ja osobiscie wahałem sie miedzye d60 a 350d i kupilem 350d oczywiscie, i jestem z tego wyboru bardzo zadowolony, jak juz ktos tu napisał miedzy kompaktem a lustrem i tak ogromna przepasc. Fotografowalem ostatnio kumpla co uprawia parkour, foty w porownaniu do kompaktu blyskawica, chcesz zlapac w polowie lotu to lapiesz a nie czekasz jak w kompakcie. 350d to dobry aparat na poczatek jesli nie masz za duzo kasy do wydania
    350D || kit || Velbon

Piootrek
    Guest

Domyślnie

Więc dzięki panowie już zdecydowałem się

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów