Fajne, choć "twardo" obrobione, przez co dziewczynka nieco traci na delikatności. Bardzo fajna modelka :-)
Fajne, choć "twardo" obrobione, przez co dziewczynka nieco traci na delikatności. Bardzo fajna modelka :-)
Zgodnie z obietnicą zapodaję następne.
2.
kolorki ładne i wszystko fajnie ale ona mogła by się spojrzec bo takto nie wyglada ciekawie
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
Tak, spodziewałem się takiej uwagi. Obiektywny w tym wypadku nie jestem, no bo jak tata może być względem córy, ale mi w kompozycji kadru (zdjęcie nie pozowane i modelka jest w ruchu co imho jest delikatnie widoczne) bardzo podoba się właśnie to opuszczone spojrzenie![]()
pierwsze to portret a drugie to "przypadek")) gdyby spojrzała w obiektyw...echhhh... wszystko by się zmieniło
))...no i za dużo góry
))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Kolejne. Wczorajsze popołudnie i kwadrat.
3.
numer dwa to nie przypadek - to tzw. migawka - tylko trzeba wtedy zawołac dziecko po imieniu, żeby popatrzyło się w obiektyw - wtedy ten pierwszy nieprzygotowany przez dziecko (bo nie wie że się czaimy ze sprzętem i nie może wiedziec) rzut oka na obiektyw jest bezcenny - a jak widac po zdjęciu 3 to ma czym rzucac ;] pomęcz się trochę i spróbuj to uchwycic a nie pożałujesz (co do jedynki to fakt - przełożyłbym na high-key)
Nastąpiła mała zmiana fryzury, co trzeba oczywiście uwiecznić. Kolejny kwadrat.
4.
Według mnie trochę przesadziłeś z wyostrzaniem, włosy po lewej stronie zrobiły się chropowate. Zdjęcie ogólnie w miarę ok, tylko ciemne.
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
Wyostrzane w Infranview przez zaznaczenie automatycznej funkcji wyostrzenia przy zmiejszaniu. Dzięki za opinię.