Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 40d + 24-105 is

Novaline
    Guest

Domyślnie 40d + 24-105 is

Witam

Jestem od paru dni wesołym właścicielem Canona 40D i obiektywu 24-105 IS f4.0. I wszystkim się chwalę

Rzecz w tym, że byłem czasami gościem na tym forum, a teraz stało się ono moim podstawowym źródłem informacji o sprzęcie.

Nie znalazłem na razie nikogo, kto by opisywał takie zestawienie obiektywu i body. Mi przez te kilka dni pracuje się rewelacyjnie. Przesiadłem się na lustro z Panasonica FZ20 (hiperzoom), który był całkiem fajny, ale trochę ograniczał. A Canon po prostu pozwala mi się rozkręcić tak, jak należy.

Po co o tym piszę? Jak już zaznaczyłem - każdemu się chwalę

Pzdr
    Radek

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cieszymy się razem z tobą
    Jenda prośba - tylko od razu nie zakładaj wątku pt. "Zobaczcie jakie ********e fotki tobi mój ********y nowy sprzęcior" ani "Łeee... do **** kanon.. mój kompakt robił lepsze zdjęcia, te są nieostre"

Pozdrawiam
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Novaline Zobacz posta
    Po co o tym piszę? Jak już zaznaczyłem - każdemu się chwalę
    No to przeniosłem chwalipiętę do odpowiedniego podforum .

Novaline
    Guest

Domyślnie

Arturs, nie przeginasz czasem z tą radością ?

Ja nie mam 13 lat.
    I staram się jakiś poziom trzymać.

Ad rem, Canon jest cięższy od kompaktu, bardziej czarny, ma grubszy pasek - a te guziki - full wyczes.

Jeśli kiedykolwiek znajdziesz wątek, w którym coś takiego opiszę, dodając moje "********e" fotki, stawiam sześciopak.

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Novaline Zobacz posta
    Arturs, nie przeginasz czasem z tą radością ?

Ja nie mam 13 lat.
    I staram się jakiś poziom trzymać.

Ad rem, Canon jest cięższy od kompaktu, bardziej czarny, ma grubszy pasek - a te guziki - full wyczes.

Jeśli kiedykolwiek znajdziesz wątek, w którym coś takiego opiszę, dodając moje "********e" fotki, stawiam sześciopak.
    Jak dodałeś Avatara to już widzę że nie masz 13tu lat ale często tak bywa jak ktoś wpadnie nowy więc dlatego tak sobie siedzę i złośliwie piszę bo zaczynam urlop i mi się dowcip wyostrzył.. Vitez widze też się z nami cieszy
    to czekam na wątek ze zdjęciami bo piffka bym się napił
    Mam m.in. taki sam zestaw jak Ty i też mi się podoba...

Pozdrawiam i już nie troluję
    (widzisz jakią ma ładną linijkę w podpisie na czerwono - więc się mną nie przejmuj)..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Mam m.in. taki sam zestaw jak Ty i też mi się podoba...
    To może napisz koledze jak się 40D+24-105 sprawuje bo chyba o to mu głównie chodziło zakładając ten wątek .
    Ja nie wiem, bo w momencie kupna 40D zmieniłem 17-40 4L+24-105 4 IS L na 17-55 2.8 IS i nie żałuję .

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To może napisz koledze jak się 40D+24-105 sprawuje bo chyba o to mu głównie chodziło zakładając ten wątek .
    Ja nie wiem, bo w momencie kupna 40D zmieniłem 17-40 4L+24-105 4 IS L na 17-55 2.8 IS i nie żałuję .
    napisałem, na PW sobie korespondujemy

Domyślnie

Novaline: mam taki sam zestaw i sobie go chwale Szybki AF, dzięki 24 mm można jakiś krajobraz zrobić a 105 jakiś portrecik. Parę zdjęć możesz zobaczyć pod tym linkiem http://picasaweb.google.com/karluum/Nado Kupiłem go również ze względu na fakt, że podpinam go do EOSa 5 by postrzelać sobie krajobrazy na slajdach... Polecam go wszystkim

Uprawnienia umieszczania postów