Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: A Ty na co wydałabyś/wydałbyś 9,5 MLN

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

gunia widzę, że kobiety inaczej myślą od mężczyzn
    Ja mam tak jak ty...ziemia + dom nie za duży ale wygodny z ogromnym wybiegiem dla psa, kolegę dla mojego Kaisera - a najlepiej ze 3 kolegów Beagla, Tosa inu i fila brasiliero i każdemu super kojec, wykopałabym staw dla psów do kąpieli.
    Kupiłabym sobie jednak aparat a jakże, ale bez jakichś rewelacji..wystarczyłby jeden i ze 2 góra 3 obiektywy. Do obecnego analoga tez kupiłabym ze 2 i zapas filmów.
    Poszłabym na jakiś kurs obróbki foto
    Studiów nie rzuciłabym ale nie chwaliłabym się wygraną...noł łej...jak się pinionszki skończom to się przyda papierek
    I bym zrezygnowała z tegorocznego wyjazdu do Władka a pojechałabym zwiedzić Nową Zelandię i na Korsykę się wylegiwać.
    I kupiłabym ziemię gdzieś na klifie w Irlandii i irish domek postawiła i kupiła stado owiec i tak dożyła kresu swych dni
    Bo o prezentach to chyba oczywiste , że najbliższych się obdarowuje.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    .jak się pinionszki skończom to się przyda papierek
    nie tak łatwo się skończy 9,5 mln :P

jeśli byś sobie założyła że całą tą kasę będziesz wydawać równo przez kolejne 25lat, to musiałabyś wydawać 1041 pln dziennie (nie licząc nabijanych odsetek na koncie w banku, które by trochę wydłużyły czas wydawania 1000pln dziennie):P a chciałaś nie rzucać się zbytnio w oczy :P

ech... marzyciele! ja trafiłem w tym losowaniu 5. to jest dopiero szczęście w nieszczęściu, bo brakowało tylko jednej cyfry... no i co ja teraz mam zrobić z tymi 3,5 tysiącami netto?
    Gratulacje! z ciekawości zapytam czy "chybił-trafił" (tu bym nie miał wyrzutów), czy samemu kreśliłeś (bo gdybym ja samemu nie trafił tej ostatniej cyfry to na 90% przepiłbym moją wygraną) ?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów