ech... marzyciele! ja trafiłem w tym losowaniu 5. to jest dopiero szczęście w nieszczęściu, bo brakowało tylko jednej cyfry... no i co ja teraz mam zrobić z tymi 3,5 tysiącami netto?![]()
ech... marzyciele! ja trafiłem w tym losowaniu 5. to jest dopiero szczęście w nieszczęściu, bo brakowało tylko jednej cyfry... no i co ja teraz mam zrobić z tymi 3,5 tysiącami netto?![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
nie tak łatwo się skończy 9,5 mln :P
jeśli byś sobie założyła że całą tą kasę będziesz wydawać równo przez kolejne 25lat, to musiałabyś wydawać 1041 pln dziennie (nie licząc nabijanych odsetek na koncie w banku, które by trochę wydłużyły czas wydawania 1000pln dziennie):P a chciałaś nie rzucać się zbytnio w oczy :P
Gratulacje! z ciekawości zapytam czy "chybił-trafił" (tu bym nie miał wyrzutów), czy samemu kreśliłeś (bo gdybym ja samemu nie trafił tej ostatniej cyfry to na 90% przepiłbym moją wygraną) ?ech... marzyciele! ja trafiłem w tym losowaniu 5. to jest dopiero szczęście w nieszczęściu, bo brakowało tylko jednej cyfry... no i co ja teraz mam zrobić z tymi 3,5 tysiącami netto?
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
robgr85 Ty kobiet nie znasz :>
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Postawiłem za 10 zł na chybił trafił w pobliskim kiosku z gazetami bo się spieszyłem, chociaż zwykle skreślam osobiście, no i się trafiło - ślepy los! Właśnie odebrałem, cieszy w portfelu![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
i trzeci i czwarty i piąty i mało by było
dwa razy 599 - ok 500.000euro
dwa razy F40 - ok 800.000euro
FXX - ok 1,5-1,7mln euro
250 - ok 10mln euro....
430challenge to już dodatek
ja bym kupił posiadłość w Toskanii, może jakieś egzotyczne autko... sprzęt foto też. No i pojechałbym na wyprawę rowerową na krańce Europy![]()
Ja jak bym wygral to bym kupil wszyskie L'ki i jakies konkret body
Reszte kasy na lokate i zycie takie jak teraz tylko bez szkoly, pracy itp.![]()