Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: PowerShot SX100 IS

Mieszany widok

guzer
    Guest

Domyślnie

jak w ogole moge ustawic czas naswietlania bo przy chdk nie wiem gdzie

xzielak
    Guest

Domyślnie

Wszystko ładnie opisane zostało przez pewnego internauty. Zrobiłem wszystko wg wskazówki, ale aparat na tyle uparty, nie dał się A niezbędne pliki dałem na karte SD 16 MB jaka mi Canon podarował w komplecie. Sformatowany plik FAT16. W dalszym ciągu nie wiem jak zaradzić. Aparat zakupiłem jakieś 2 tygodnie temu...może jakieś nowe zabezpieczenie dali?

susa
    Guest

Domyślnie

a mi nie dziala jak powinno ... pierwszym problemem jest sformatowanie karty - mam tylko opcje do wyboru FAT (prawdopodobnie jest to tak naprawde FAT32 a nie 16) ... czy tak powinno byc ?
    a jezeli tak to co moge robic zle ? po zrobieniu wszystkiego jak w instrukcji aparat nawet sie nie uruchamia z karta w pozycji "lock" kiedy odblokowuje karte i naciskam przycisk print jedyne co sie dzieje to wlaczenie sie siatki na ekraniku i nic wiecej ... o co kaman ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ok juz wszystko dziala ... przepraszam za klopoty ...
    Ostatnio edytowane przez susa ; 12-01-2009 o 21:41 Powód: Automerged Doublepost

susa
    Guest

Domyślnie

ok naprawilem pierwszy problem a terazmam 2 ... w jaki sposobuzywac tego ustrojstwa? chodzi o "photo parameters" ... kiedy ustawiam na override (zeby robic fotki z dluzszym czasem naswietlania) to kiedy chce zrobic foto to pisze mi w rogu "this is script...cos tam cos tam ... pres <ALT>" i kij wie o co chodzi ...

susa
    Guest

Domyślnie

***started***
    this is default script.
    shripts run when shutteris pressed in <ALT> mode
    press shutter to exit

To mi sie pokazuje :P

Początki nałogu Awatar Juriko

Domyślnie

Po ustawieniu opcji w menu CHDK, wyjdź z niego nie za pomocą przycisku menu (aparatu) tylko przyciskiem "print". Wychodząc przyciskiem menu, uruchamiasz skrypty, a że nic tam nie zmieniałeś, masz skrypt domyślny.

Uprawnienia umieszczania postów