Strona 15 z 37 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 368

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - II tura by KrzysK

Coś już napisał Awatar marek_k
    Miasto
    Olkusz

Domyślnie

no to fajnie!!!

nie ma tu emotikona "beer"... ??:
    30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
    Manfrotto 055XproB+488RC2

adrian1901
    Guest

Domyślnie

KrzysK napisał:
    Witajcie!
    Wysyłki gadżetów planuję tak ok. 10-13 listopada.

Zainteresowanych następnymi turami proszę obserwować wątek, bo nie ja będę je organizował. Zwyczajnie brakuje mi czasu na organizację tego wszytkiego a ponadto nie chcę już przepychanek z kimkolwiek na forum o to, kto ma to robić. Zakończę to, co zacząłem a następną turę otworzy ktoś inny. Chęć zgłaszają Donald7000 i Memoriz, więc mogą to być oni.
    Czyli tak: Druga tura została zakończona przez Krzysk, a następna o ile będzie (Z wypowiedzi Krzysk wynika, że tak) będzie prowadził ktoś inny. Dobrze rozumiem?

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian1901 Zobacz posta
    Czyli tak: Druga tura została zakończona przez Krzysk, a następna o ile będzie (Z wypowiedzi Krzysk wynika, że tak) będzie prowadził ktoś inny. Dobrze rozumiem?
    TAK. Dobrze zrozumiałeś. Warto być cierpliwym. Sam czekałem kilka miesięcy aż całość dojdzie do szczęśliwego finału i nie ma się co spinać ;-). W końcu ja miałem tylko wypełnić ankietę i wysłać pieniądze.

Cała PRACA została wykonana przez kolegę KrzysK i dziękuję Mu za ten trud i poświęcony czas.

Pozdrawiam Marcin.
    Ostatnio edytowane przez BuRton ; 20-11-2008 o 12:15

adrian1901
    Guest

Domyślnie

Ok
    Również pozdrawiam

Domyślnie

ja też czekam na listonosza dobrze że teraz to już kwestia paru dni , miejmy nadzieje ze poczta nie będzie strajkować <:f>
    .

Bywalec

Domyślnie

Też jestem chętny na identyfikator i smycz. Czekam na następną turę -
    Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Tak btw - jest dostepny gdzieś tiff z projektem identyfikatora? Pamiętam ze ktoś, gdzieś, kiedyś takowy wrzucał ale odkopać go nie mogę

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Mam już wszystko. Jutro zaczynam to wszystko adresować. Myślę, że zdążę nadać w piątek bądź w sobotę. Oczekujcie paczek w przyszłym tygodniu. Teraz już nie będzie żadnych przesunięć.
    KrzysK wiem ze masz juz dosc marudzenia, ale.... udalo sie wyslac przesylki? Wiesz.. zniecierpliwieni sa chyba wszyscy i sie doczekac nie moga, zreszta ja tez..

PS
    Jesli moglbym prosic o projekt ID, smyczy czy co tam jeszcze istnieje, to powaznie rozeznam sprawe organizacji kolejnej tury, Tylko prosze o kontakt kogos, kto ma ten projekt (Krzysk czy kto tam to ma..).
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Domyślnie

Przesyłki zostały wysłane w piątek. Ale fakt faktem dosyć już mam Waszego marudzenia ;-) Trochę się ta tura ciągnęła, a jakby nie było to zobowiązałem się, że ją poprowadzę, więc i Wasze marudzenie musiałem jakoś przełknąć ;-) Ale szczerze mówiąc to chętnie zrzucę tego garba na kogoś innego. Mam ostatnio mało czasu a nie chciałbym, by przylepiono mi łatkę niesumiennego lub kogoś gorszego.
    Czekajcie na przesyłki. Powinny być jutro bądź w środę u Was.

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Przesyłki zostały wysłane w piątek...
    Czekajcie na przesyłki. Powinny być jutro bądź w środę u Was.
    Do mnie przyszła "przed czasem" ;-). Właśnie był listonosz .

Smycz solidna, dobrze wykonana, gruba (na szalik się jednak nie nadaje ;-)). ID też idealnie zrobiony. Wszystko zapakowane w dużej kopercie z "bąbelkami".

Jeszcze raz dziękuję Krzysiek.

Pozdrawiam Marcin

Strona 15 z 37 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów