no to fajnie!!!
nie ma tu emotikona "beer"...??:
no to fajnie!!!
nie ma tu emotikona "beer"...??:
30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
Manfrotto 055XproB+488RC2
KrzysK napisał:Czyli tak: Druga tura została zakończona przez Krzysk, a następna o ile będzie (Z wypowiedzi Krzysk wynika, że tak) będzie prowadził ktoś inny. Dobrze rozumiem?Witajcie!
Wysyłki gadżetów planuję tak ok. 10-13 listopada.
Zainteresowanych następnymi turami proszę obserwować wątek, bo nie ja będę je organizował. Zwyczajnie brakuje mi czasu na organizację tego wszytkiego a ponadto nie chcę już przepychanek z kimkolwiek na forum o to, kto ma to robić. Zakończę to, co zacząłem a następną turę otworzy ktoś inny. Chęć zgłaszają Donald7000 i Memoriz, więc mogą to być oni.
TAK. Dobrze zrozumiałeś. Warto być cierpliwym. Sam czekałem kilka miesięcy aż całość dojdzie do szczęśliwego finału i nie ma się co spinać ;-). W końcu ja miałem tylko wypełnić ankietę i wysłać pieniądze.
Cała PRACA została wykonana przez kolegę KrzysK i dziękuję Mu za ten trud i poświęcony czas.
Pozdrawiam Marcin.
Ostatnio edytowane przez BuRton ; 20-11-2008 o 12:15
Ok
Również pozdrawiam![]()
ja też czekam na listonoszadobrze że teraz to już kwestia paru dni , miejmy nadzieje ze poczta nie będzie strajkować <:f>
.
Też jestem chętny na identyfikator i smycz. Czekam na następną turę -![]()
Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:
Tak btw - jest dostepny gdzieś tiff z projektem identyfikatora? Pamiętam ze ktoś, gdzieś, kiedyś takowy wrzucał ale odkopać go nie mogę![]()
KrzysK wiem ze masz juz dosc marudzenia, ale.... udalo sie wyslac przesylki? Wiesz.. zniecierpliwieni sa chyba wszyscy i sie doczekac nie moga, zreszta ja tez..
PS
Jesli moglbym prosic o projekt ID, smyczy czy co tam jeszcze istnieje, to powaznie rozeznam sprawe organizacji kolejnej tury, Tylko prosze o kontakt kogos, kto ma ten projekt (Krzysk czy kto tam to ma..).
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Przesyłki zostały wysłane w piątek. Ale fakt faktem dosyć już mam Waszego marudzenia ;-) Trochę się ta tura ciągnęła, a jakby nie było to zobowiązałem się, że ją poprowadzę, więc i Wasze marudzenie musiałem jakoś przełknąć ;-) Ale szczerze mówiąc to chętnie zrzucę tego garba na kogoś innego. Mam ostatnio mało czasu a nie chciałbym, by przylepiono mi łatkę niesumiennego lub kogoś gorszego.
Czekajcie na przesyłki. Powinny być jutro bądź w środę u Was.