a ja wciąz czekam na damską rozmiarówkę...
a ja wciąz czekam na damską rozmiarówkę...
Witajcie!
Poniżej zamieszczam link do damskiej rozmiarówki. Proszę moda o przeniesienie linka do postu pierwszego.
http://www.wrzuta.pl/obraz/zmcitxOLuR/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dodałem za potwierdzeniem odbioru tylko z powodu zaistnienia i próśb o taką opcję w pierwszej turze. Ale oczywiście nikogo nie zmuszam, bo nie jest mi to do niczego potrzebne. Dlatego dałem wybór.
polecony priorytet - bo trzeba potwierdzić odbiór i jest szybko dostarczany. W przypadku zaginięcia lub niedostarczenia przesyłki jedyną możliwością sprawdzenia czy i w ogóle dotarł jest reklamacja przesyłki
polecony protytet za potwierdzeniem odbioru - do mnie wraca karteczka z podpisem adresata i jest to dla mnie znak, że dotarło.
Ceny przesyłek za: (priorytetowa, gabaryt b, od1-2 kg)
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/i...e/k_paczka.php
A mam pozbierane zamówienia od:
yaponski,Malin,Elgi,Soul_Man,diabelek275, pkalamajski,t00mcio," -MM-, Meggy,endrju,Anteks,Schuvi,Artur100 i Ewy Talarczyk.
Viteza proszę o przesłanie formularza, bo pieniądze otrzymałem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Proszę także w miarę możliwości poinformować znajomych o zbiórce, bo coraz częściej pojawiają się pytania o termin zakończenia tury a jak sami widzicie jest znaczna rozbieżność między ilością osób, które zadeklarowały chęć zakupu a przesłanymi zamówieniami.
Jeżeli powodem rezygnacji są ceny jakie zamieściłem to proszę zainteresowanych o otwarte wyrażenie tego na forum, bo ja mam takie ceny jakie widzicie, ale nie upieram się przy organizowaniu zbiórki przeze mnie. Może zająć się także tym kto inny. Zaoszczędzimy czas i pieniądze. A ja oszczędzę sobie dodatkowej bezoowocej pracy.
Wasze pieniądze nie zginą i jeżeli nic z tego nie wyjdzie to odeślę je na to konto z którego je otrzymałem.
Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 14-08-2008 o 19:41 Powód: Automerged Doublepost
jest jakis limit koszulek na 1 paczkę? jak ja zamawiam 3 polo + t-shirt to już 2 paczki czy jak?
Ja myślę, że nie ma co rezygnować i oddawać pieniążki. Ja mogę poczekać, przecież to nie piekarnia. Pieniążki też nie są duże, nawet jak wszyscy wpłacą to „KrzysK” za tą sumę nie ucieknie do RPAReszta ludzików, która deklarowała się na gadżety może jest na urlopach, wakacjach itp... .
Trochę się poczeka to będzie większa frajda z otrzymania paczuszki. Po wakacjach można wysłać zapytanie do userów, którzy nie potwierdzili zamówień.
Trzymajmy kciuki, żeby wszyscy byli odpowiedzialni za to co robią i piszą.
Pozdrawiam
Leżał tydzień w skrzynce nadawczej. Outlook już przekonfigurowany na wyślij/odbierz przy zamknięciu.
Co do chętnych to ja przy nieco mniejszej zbiórce (ok 80 osób) na piloty do aparatów jak już były gotowe to zaspamowałem privami. Niestety limit max 5 osób i przez to robota z copypaste dość upierdliwa.
Myślę, że z powodu wakacji warto poczekać do września i przypomnieć wszystkim i powinno ruszyć
30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
Manfrotto 055XproB+488RC2
Tak jak napisal marek_k... ja wlasnie wrocilem z urlopui dopiero dzisiaj zrobilem przelew i wyslalem formularz. Pewnie nie jestem jedyny...
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ja mam pytanko o naklejki na samochód
Przyznam - do tej pory widziałem "typowe" zawody/hobby na tyłach aut (nurkowanie, konie, macosy itd) - więc może zrobić i naklejki "foto"![]()
No w sumie... to fajny pomysł
mam w pracy ploter tnący w folii, mógłbym hobbystycznie perę taki wyciąć, trochę doświadczenia w grafice też jest - tylko pytanie - co by tam miało być? body + jakiś obiektyw? spróbuję coś wymyślić w wolnej chwili i zrobię nowy wątek
pozrd, marek
30D, 24-105L 17-85 IS USM, 50/1.8, 70-200/4L, 580EX II,
Manfrotto 055XproB+488RC2
^^ Również mogę pomóc, dysponuję ploterem tnącym.