Pokaż wyniki od 31 do 40 z 368

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - II tura by KrzysK

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    a ja wciąz czekam na damską rozmiarówkę...
    Witajcie!
    Poniżej zamieszczam link do damskiej rozmiarówki. Proszę moda o przeniesienie linka do postu pierwszego.
    http://www.wrzuta.pl/obraz/zmcitxOLuR/
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No chyba nie. Masz do wyboru:
    - list polecony priorytet
    - list polecony priorytet potwierdzenie odbioru (drożej)
    - paczka priorytet
    - paczka priorytet potwierdzenie odbioru (drożej)

Pytanie do organizatora całej akcji o kontekst tego potwierdzenia odbioru i czemu ewentualni chętni mieliby dopłacać za udogodnienie widoczne tylko dla wysyłającego?
    Dodałem za potwierdzeniem odbioru tylko z powodu zaistnienia i próśb o taką opcję w pierwszej turze. Ale oczywiście nikogo nie zmuszam, bo nie jest mi to do niczego potrzebne. Dlatego dałem wybór.
    polecony priorytet - bo trzeba potwierdzić odbiór i jest szybko dostarczany. W przypadku zaginięcia lub niedostarczenia przesyłki jedyną możliwością sprawdzenia czy i w ogóle dotarł jest reklamacja przesyłki
    polecony protytet za potwierdzeniem odbioru - do mnie wraca karteczka z podpisem adresata i jest to dla mnie znak, że dotarło.

Ceny przesyłek za: (priorytetowa, gabaryt b, od1-2 kg)
    http://www.cennik.poczta.lublin.pl/i...e/k_paczka.php

A mam pozbierane zamówienia od:
    yaponski,Malin,Elgi,Soul_Man,diabelek275, pkalamajski,t00mcio," -MM-, Meggy,endrju,Anteks,Schuvi,Artur100 i Ewy Talarczyk.

Viteza proszę o przesłanie formularza, bo pieniądze otrzymałem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Proszę także w miarę możliwości poinformować znajomych o zbiórce, bo coraz częściej pojawiają się pytania o termin zakończenia tury a jak sami widzicie jest znaczna rozbieżność między ilością osób, które zadeklarowały chęć zakupu a przesłanymi zamówieniami.

Jeżeli powodem rezygnacji są ceny jakie zamieściłem to proszę zainteresowanych o otwarte wyrażenie tego na forum, bo ja mam takie ceny jakie widzicie, ale nie upieram się przy organizowaniu zbiórki przeze mnie. Może zająć się także tym kto inny. Zaoszczędzimy czas i pieniądze. A ja oszczędzę sobie dodatkowej bezoowocej pracy.
    Wasze pieniądze nie zginą i jeżeli nic z tego nie wyjdzie to odeślę je na to konto z którego je otrzymałem.
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 14-08-2008 o 19:41 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów