no to trzeba się wreszcie spiąć i zamknąć sprawę, mam dość widoku mojego kolegi który paraduje mi w koszulce forum nikona ...![]()
no to trzeba się wreszcie spiąć i zamknąć sprawę, mam dość widoku mojego kolegi który paraduje mi w koszulce forum nikona ...![]()
Canon EOS 1D Mark III l Canon 24-70 f/2,8 l Canon 70-200 f/2,8 SI l Canon 50 f/1,2 l Canon 580 EX II, Canon 300/2,8 IS L
No właśnie fajnie by było paradować w koszulce z forum canona i mieć identyfikator n smyczy.
Ja bym wziął komplecik![]()
C5Dmk2 + C28-135 USM IS + C16-35/2.8 + C24-70/2.8 + C50/1.8 + C70-210/3.5-4.5 USM + C430EXII + Sonnar 180/2.8 + inne graty
Liczę, że koleżanki i koledzy, którzy się już zgłaszają pomiędzy kolejnymi postami są i będą na 100% pewni. Na pewno ja jestem
Trzeba by jeszcze tylko któregoś z modów poprosić o wywieszenie tego postu w nagłówku forum, aby wszyscy zdążyli się zorientować.
EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX
Świetny pomysł, koszulka i smyczka. Rzeczywiście żeby był porządek to można by dać wydzielony wątek, z jasnymi zasadami co do zamówienia, wraz z terminem ostatecznej deklaracji chęci zakupu (żeby potem nie było nieporozumień) i do dzieła![]()
5D, stałki, zoomy
Jestem obiema ,,rencami..zaaaaa.....
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
Wiecie, co dobrze wiedzieć, że chętni są. Nie było by problemem zrobić ten wątek od nowa, ale niestety kolega Krzysiu chyba nie ma zbytnio na to czasu. Odpisał mi i owszem, ale czasu mu brak.
Było by dobrze gdyby się znaleźli i Ci którzy wiedzą gdzie co i jak. Postarałbym się pomóc. Sztuką jest właściwie organizacja. Bo rozumiem, że samemu nie każdemu wychodzi.
Jeśli kogoś takiego znacie, co by wiedział gdzie zamawiać, to proszę o pw. Może coś da się ugadać.
Mnie by bardziej zależało na identyfikatorze![]()
Odnośnie burdelów (bez skojarzeń), podobny wątek był na forum pentaxa. Dosłownie 2 lata od daty napisania posta o koszulkę dostałem informację, że zbierają wpłaty. 2 lata kiedy ja już w tym systemie nie jestem.
Nie możemy sobie pozwolić na takie coś![]()
Jest pomysł, by Canon-Foto-Klub podjął temat podobnej klasy wypasionych smyczy w niedalekiej przyszłości (może marzec?).
Oczywiście dla wielu userów CB może być problemem brak zastrzeżonej prawnie literówki "Canon" w nazwie.
Kolorystyka i forma byłaby w zasadzie taka sama.
C-F-K - forever
Proponuję powysyłać Krzychowi trochę PW to może znajdzie czas i ruszy z projektem ...
Canon EOS 1D Mark III l Canon 24-70 f/2,8 l Canon 70-200 f/2,8 SI l Canon 50 f/1,2 l Canon 580 EX II, Canon 300/2,8 IS L
Wczoraj podesłałem pw KrzysK-owi, czy nie lepiej byłoby otworzyć listy już teraz lub w niedalekiej przyszłości. Gdyby podał datę otwarcia list (otwieramy turę) podajemy w tytule datę do kiedy trwa i koniec. Ludzie się zbierają. Wiadomo sankcje by były dla kogoś kto by się wycofał.
No i tak skromnie zapytam jaka jest rzekoma różnica między canon-foto-klub a cb? bo jedyna jaką dostrzegam, to fakt, że są wpisani na cb i są wpisani i na cb i na cfk![]()