Czemu tu tak cicho. Jakieś info, albo co ???
Czemu tu tak cicho. Jakieś info, albo co ???
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Witam,
Czy oferta ze smyczami, koszulkami oraz identyfikatorami jest dalej aktualna?
Pozdrawiam
Tez musiałbym sobie jakieś lumpy kupić - jak to możemy załatwić?![]()
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
Coś długo było cicho, sadzę, że już po ptokach![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
W sumie ja też jestem zainteresowany tą smyczą... Informacja na PM do KrzysK wysłana :-D
Również wyrażam chęć zainteresowania i zakupu smyczy.
A co z pozostałymi gadżetami? Istnieją? Będą istniały?![]()
Pozdrawiam,
T.
--
"Życie jest krótkie, sztuka długotrwała, sposobność ulotna, doświadczenie zwodnicze, osąd trudny."
A ja jestem zainteresowany 5d III ma ktoś?
Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/gallery
Smyczą i koszulką to i ja jestem zainteresowany![]()
EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX
Witajcie!
Jeżeli chcielibyście smycze, koszulki i ID to uruchomię wszystko w nowym roku, jeżeli będziecie tego chcieli.
Tylko, błagam Was, przemyście to dobrze. Poszukacie, bo może ktoś będzie się chciał tym zając. A jeżeli już podejmiecie decyzję to chciałbym, aby była nieodwołalna.
Nie mam ochoty znowu się w to wszystko angażować po to, by w połowie zbiórki pieniędzy ktoś się wyrwał z hasłem typu "A ja mam lepsze i tańsze i teraz ja to robię"
Zdenerwowałem się wtedy, bo było dokładnie to samo. Długo, długo nikogo nie było, a jak się tym zająłem to znalazło się nagle milion chętnych, którzy by to wykonali.
Macie wybór, więc zadecydujcie.
Co do cen to teraz jeszcze nic Wam nie powiem, bo piszę na gorąco i nie kiwnąłem na razie małym palcem w tej sprawie.
Życzę Wszystkim forumowiczom Zdrowych i Wesołych Świąt, dużo jasnych szklanych oraz magnezowych prezentów pod choinką.