Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problemy z A590 IS

szumi_1
    Guest

Domyślnie Problemy z A590 IS

Robiąc zdjęcia w pomieszczeniach lub w nocy canonem a590is,po środku zrobionego zdjęcia jest wyrażnie widoczny jasny pas po błysku lampy.Czy to jest normalne w tjj klasie aparatów?pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez szumi_1 ; 28-07-2008 o 16:02

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

pokaz jakies zdjecie. ja u siebie nie zauwazylem, ale jak bede wiedzial czego szukac to sprobuje cyknac i sie przyjrze
    www albo tez flickr

szumi_1
    Guest

Domyślnie

Ale jak mam pokazać zdjęcie?niestety Ja w tych komputerowych sprawach jestem ,,CIENKI'' może wyślę Ci na maila?pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez szumi_1 ; 01-08-2008 o 10:16

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szumi_1 Zobacz posta
    Ale jak mam pokazać zdjęcie?niestety Ja w tych komputerowych sprawach jestem ,,CIENKI'' może wyślę Ci na maila?pozdrawiam
    no moze byc i tak. adres znajdziesz w profilu
    www albo tez flickr

jasfas
    Guest

Domyślnie problem z włączeniem Canon A590IS

Witam
    Mamy spory problem ponieważ po rozładowaniu baterii w aparacie i włożeniu nowych < dwa komplety były sprawdzane > nie mogę uruchomić aparatu, nie wiem czy to możesz być spowodowane, baterie przekladalem i wyjmowalem wielokrotnie, także karte pamieci i wszsytko inne co mi przyszlo do glowy ale nic to nie pomogło, nie wiem czy mógł się on zablokować w jakiś sposób po wyładowaniu baterii ? czy jest tam możesz jakies guzik do restartu bo nie takie nie widzialem ?
    Jeżeli ktoś by miał jakies pomysły co można by było z tym zrobić to z góry dziekuje za odpowiedz,

Coś już napisał
    Miasto
    Chicago, IL

Domyślnie

Zobacz sobie czy zatrzask w drzwiach do baterii sie zamyka, czasem moze sie zablokowac w pozaycji otwartej, lub w polowie i wtedy czujnik jest nie docisniety i nie wlanczysz aparatu

Uprawnienia umieszczania postów