Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Pęknięta szybka tylnego wyświetlacza LCD w 30D

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi Zobacz posta
    mnie pekla kiedys szybka hoho n lat temu w canonie a75, tam jest cos ok 2 cali szybka (wyswietlacz mniejszy) i na zytniej wraz z robocizną złotych 60. zadzwon zapytaj ale mysle ze 100-150 to bedzie kosztowac.

PS pokazalbys to pekniecie
    Dobrze, że nie tak drogo jak się spodziewałem.

Proszę bardzo - oto pęknięcie:

nepcior
    Guest

Domyślnie

Dobrze, że nie tak drogo jak się spodziewałem.
    Jak chcesz oszczędzić, to zapytaj, czy nie sprzedadzą szybki a wymienisz sam. Odpadną koszty robocizny, a jak zrobić, to już wiesz. Łatwizna. I jak będziesz robił sam, to masz pewność, że niczego Ci nie schrzanią. Dodatkowo mogą wysłać pocztą, a ty masz aparat cały czas w domu. Tylko czy będą chcieli?

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    IMO taka szybka sprawdza się na stabilnym podkładzie, sama może być za cienka i za słaba.
    Właśnie o to pytałem sprzedawcę, ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi.
    Cytat Zamieszczone przez nepcior Zobacz posta
    Jak chcesz oszczędzić, to zapytaj, czy nie sprzedadzą szybki a wymienisz sam. Odpadną koszty robocizny, a jak zrobić, to już wiesz. Łatwizna. I jak będziesz robił sam, to masz pewność, że niczego Ci nie schrzanią. Dodatkowo mogą wysłać pocztą, a ty masz aparat cały czas w domu. Tylko czy będą chcieli?
    Tu bardziej chodzi o odległość. Do Polski aparatu nie będę na pewno wysyłał, a włoskim fachowcom ufam mniej niż polskim (poza tym i tak musiałbym jechać do Turynu), więc chyba najlepszym rozwiązaniem będzie kupić gdzieś szybkę i wymienić ją samemu.

Uprawnienia umieszczania postów