Hix33 Skad jestes? Świetne foty.. jakim obiektywem robiłes? Korzystałeś z jakis filtrów? Pozdrawiam z okolic Krapkowic![]()
Hix33 Skad jestes? Świetne foty.. jakim obiektywem robiłes? Korzystałeś z jakis filtrów? Pozdrawiam z okolic Krapkowic![]()
EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
a ja mogę tylko napisać; weź mnie do siebie na "termin"![]()
canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?
no. piękniaste te zdjęcia1, 2 i 4 cudo
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Świetne kadry, może kiedyś zorganizujemy wspólny plener w naszych okolicach.
pozdrawiam
Janek z Nysy
Dzięki bardzo za zerknięcie! Mieszkam w Opolu i przeważnie sam się szwędam w poszukiwaniu jakichś ciekawych,ale jednocześnie zwykłych miejscówek. Opolszczyzna do jakichś szczególnie malowniczych miejsc nie należy, więc nie jest łatwo:-). Więc jeśli ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na plenerek, to niech daje znać:-).
Co do sprzętu, to 1,2 i 3 powstały za pomocą poczciwego 300D i 17-40 z szarymi połówkami.4 to 30D i 10-22 bez połówki , a 5 to 10-22 i klejony hdr z trzech naświetleń.
Pozdrawiam!
1 i 5 są super-kadry,piękne kolorki i mgiełka dająca klimacik...
najmniej podchodzi mi 3,jakoś tak za dużo tego ponurego nieba nie za bardzo pasującego do tych kolorków niżej, ale ogólnie każde ma coś w sobie![]()
Fotki ładne, gratuluję
Zdjęcia numer 1 i 2 to bajka, jestem pod wrażeniem i zazdroszczę. Też chcę takie robić!
dla mnie numer 1 zdecydowanie najlepszy... na nutka tajemniczości